Met VideoBird Live verzorgen we high-end livestream producties van A tot Z. Op locatie of in 1 van onze studio’s. Onze kracht? Focus op creativiteit en hoge interactie.

Scroll om ons werk te zien!

Livestreaming met de
aandacht die het verdient

Wij denken graag vanaf het begin mee met jouw event, zodat live en fysiek met elkaar samenwerken. De ervaring van de online kijker en van de fysiek aanwezige zijn van even groot belang. Hoe doen we dat?

Creative first

De tijd van een camera ergens op mikken en het een stream noemen is voorbij. Met onze ervaring als een video productiehuis, en door storytelling altijd in het achterhoofd te houden, zorgen wij ervoor dat de online kijker het hele event door zijn aandacht erbij houdt.

Focus op interactiviteit

Wij vinden dat het online publiek actief onderdeel moet zijn van elk live of hybride event. Door op gerichte momenten de juiste tools voor interactiviteit in te zetten, zorgen wij voor een interessante en meeslepende stream.

Interactieve livestream
VideoBird biedt ook interactieve livestream op maat aan

One stop shop

Naast het verzorgen van livestreams, beheersen wij alle visuele aspecten die bij een hybride event komen kijken. Denk daarbij aan videografie, graphic design, fotografie, of zelfs de website waarop de stream te zien is: alles onder één dak!

SHOWREEL

Dit is VideoBirdLIVE!

ONZE KLANTEN

Diverse branches met verschillende doelgroepen

Stel je vraag aan Floran!

Mail Floran, onze Head of Livestreaming, of geef ons een belletje.