Tarieven

Jij wilt vast weten hoeveel een video maken kost. Dat hangt uiteraard helemaal af van het concept en de productie. Ook snappen we dat je in een aantal gevallen vast zit aan een budget. Geef dat vooral in je aanvraag aan, zodat wij ons voorstel hierop kunnen afstemmen.

Onze producers sturen je binnen een dag een eerste begroting toe voor je productie. In deze offerte zie je waaruit het kostenplaatje is opgebouwd. Wij werken met dagdelen of dagen als het aankomt op onze productie-uren. Verder hanteren wij stafelkortingen bij meerdere draaidagen of series aan video’s.

Tarieven videoproductie
Vaste korting bij onze tarieven

InHouse

Met onze VideoBird InHouse regeling ontvang jij een vaste korting op onze tarieven. Daarnaast kan je ons ook inzetten voor losse werkzaamheden. Denk hierbij aan het opnemen van een nieuwe voice-over, het bewerken van een bestaande video of het opnemen en monteren van een korte presentatie of interview.

Weten of InHouse iets voor jullie is? Klik op de onderstaande knop en bekijk de brochure.

Stel je vraag aan Martijn!

Mail onze Producer Martijn Dolfing of bel ons kantoor voor je vraag.

×

Hey!

Heb je een vraag of zou je meer informatie willen ontvangen? Geef het dan via Whatsapp aan, dan zal ik zo snel mogelijk reageren.

× Heb je een vraag?