Videoproductiebedrijf Amsterdam

Wij maken videoproducties voor bedrijven die het verschil durven te maken

Vrijblijvend offerte aanvragen

De voordelen van een videoproductie

Krachtige communicatie

Videoproductie kun jij je boodschap op een boeiende manier overbrengen. Met visuele beelden en geluiden kun je complexe informatie eenvoudig en begrijpelijk presenteren.

Merkbekendheid

Door boeiende en meeslepende videocontent te creëren, kun je de merkbekendheid vergroten en een breder publiek aanspreken.

Klantbetrokkenheid

Met video’s kun je tutorials, productdemonstraties, klantgetuigenissen en andere inhoud delen die de interesse en betrokkenheid van jouw klanten vergroten. Dit kan resulteren in een hogere klanttevredenheid en loyaliteit.

Wie we zijn?

Sinds haar oprichting in 2012 vliegt VideoBird trots door het Nederlandse luchtruim als een fullservice videoproductiebedrijf, gevestigd in  Amsterdam. Met vleugels van creativiteit en vakmanschap, streven ze ernaar om een breed scala aan videoproducties te leveren, van sprankelende social media-advertenties tot meeslepende documentaires.

Impact maken met videoproductie

Bedrijven hebben door hoe zij video’s kunnen inzetten om hun boodschap op een aantrekkelijke en effectieve manier over te brengen.

Door onze jarenlange ervaring met video’s weten we hoe we het spannend moeten houden.

 

Videoproductie met impact

Soorten videoproducties

Of het nu gaat om een commerciële video, animatie, bedrijfsfilm, livestream, promotiefilm of aftermovie, bij ons ben je aan het juiste adres! We zijn gespecialiseerd in diverse soorten videoproducties en kunnen de volgende voor jou maken:

1. Commercial, bekijk video’s
2. Animatie, bekijk video’s
3. Bedrijfsvideo, bekijk video’s
4. Livestream, bekijk video’s
5. Promotiefilm, bekijk video’s
6. Aftermovie, bekijk video’s

Waarom een videoproductie door VideoBird laten maken?

Een videoproductie is tegenwoordig onmisbaar in dit digitale tijdperk. Je zet het in niet alleen om je doelgroep te bereiken, maar je kunt video gebruiken om te inspireren, om een boodschap over te brengen of om te informeren. Bij VideoBird krijg je geen standaard videoproductie. We denken mee en luisteren naar je idee. Op basis hiervan kunnen we concepten uitschrijven.

Videoproductie laten maken door VideoBird

Hoe gaan we te werk?

1. Concept
In deze fase gaan we lekker brainstormen en bedenken we samen wat voor tofs je in je video wilt laten zien. Ook denken we na over wie de doelgroep is en welke boodschap we willen overbrengen.

2. Preproductie
Hier gaan we alle praktische zaken regelen, zoals budget, planning, locatie, figuranten. Ook maken we een storyboard.

3. Productie
Dit is het moment waarop de camera’s gaan draaien. Wij zorgen ervoor dat alles super uitziet en klinkt.

4. Postproductie
In deze fase brengen we alle geschoten beelden samen en voegen we effecten, kleurcorrecties, animaties en geluiden toe. Hierbij letten we erop dat het eindresultaat precies is wat we samen hebben besproken.

5. Correctieronde
Dit is het moment dat je feedback kan geven op het eindproduct en eventuele wijzigingen aan te vragen.

6. Oplevering
De videoproductie is klaar! Deze sturen we naar jullie toe.

Lees wat onze klanten zeggen over hun ervaring met ons

Wij zochten naar een online format om onze collega’s te informeren en samen te brengen. In samenwerking met VideoBird kwamen we tot een gaaf concept: een livestream met de feeling van een echte tv-uitzending, met interessante gasten én veel interactie! We ontvingen veel positieve reacties en we kijken uit naar de volgende samenwerking!
Welten Online

“It’s not what you look at that matters, it’s what you see.” Dit was werken voor ons met het Videobird-team. Namelijk echt heel tof! Hun creativiteit en gevoel voor film is heel erg spot-on.
OMRT

Wij zochten naar een online format om onze collega’s te informeren en samen te brengen. In samenwerking met VideoBird kwamen we tot een gaaf concept: een livestream met de feeling van een echte tv-uitzending, met interessante gasten én veel interactie! We ontvingen veel positieve reacties en we kijken uit naar de volgende samenwerking!

Flexport

Professioneel en super creatieve jongens, erg tevreden!!
De Pindakaaswinkel

The Eels zeiden ’t al en de Tony’s zijn het daar helemaal mee eens: I like birds! Het team van Videobird is snel, flexibel en ook nog ‘es hartstikke relaxed om mee te werken. Met man, macht en een indrukwekkende lading apparatuur manoeuvreerden ze zich moeiteloos over ons drukste evenement. Knap werk joh!
Tony's Chocolonely

Altijd een weer fijne samenwerking met de crew van Videobird. Voorheen veel video-producties en nu ook online streaming van webinars en events. Zoeken mee, denken in oplossingen en krijgen het altijd voor elkaar met een mooi resultaat!

The Oval Office

Op zoek naar de perfecte video voor jouw bedrijf?

Wij staan klaar om je te helpen! Of je nu een bedrijfsvideo, een promotiefilm, of een bruisende reclamecampagne nodig hebt, ons ervaren team van videoprofessionals staat paraat om jouw visie tot leven te brengen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul ons eenvoudige contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

We horen graag meer over jouw project en staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken. 

Of stuur ons een berichtje

Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

13 + 6 =