Commercial laten maken

Breng je merk tot leven met een professionele commercial

Vrijblijvend offerte aanvragen Bekijk onze showreel

Waarom VideoBird?

Kwaliteit

Bij ons ben je verzekerd van commerciële video’s van de hoogste kwaliteit. We werken samen met ervaren professionals die expertise hebben in het creëren van boeiende en impactvolle videocontent. Onze video’s worden geproduceerd met oog voor detail en streven naar perfectie.

Storytelling

We geloven sterk in de kracht van storytelling. Onze commerciële video’s vertellen een verhaal dat de emoties en betrokkenheid van je doelgroep stimuleert. Door middel van aantrekkelijke visuals, meeslepende verhaallijnen en doelgerichte boodschappen, brengen we je merk tot leven en creëren we een blijvende impact.

Creatieve concepten

We geloven in het belang van originaliteit en creativiteit in commerciële video’s. Ons team van experts is bedreven in het bedenken van unieke concepten die je boodschap op een onvergetelijke en effectieve manier overbrengen. We staan klaar om je merkverhaal te vertalen naar visuele meesterwerken.

Commercial laten maken voor Het concertgebouw

Ontdek de kracht van commercial

Een commercial is een vorm van reclame die wordt gebruikt om producten, diensten of merken te promoten. Het is een korte, meestal visuele en auditieve boodschap die bedrijven en organisaties gebruiken om hun doelgroep te bereiken en te overtuigen. Commercials worden vaak uitgezonden op televisie, radio, online platforms en social media. Ze kunnen verschillende formats hebben, zoals video’s, animaties of audiofragmenten, en zijn bedoeld om de aandacht van het publiek te trekken, hun interesse te wekken en hen aan te zetten tot actie, zoals het kopen van een product of het gebruikmaken van een dienst. Commercials spelen een belangrijke rol in de marketingstrategieën van bedrijven, omdat ze de mogelijkheid bieden om op een creatieve en impactvolle manier met de doelgroep te communiceren en merkbekendheid te vergroten.

Commercial laten maken

Professionele commercial laten maken voor een impactvolle marketingstrategie

Bij ons kan je terecht voor het laten maken van professionele commercials die jouw marketingstrategie een krachtige boost geven. Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van videoproductie en copywriting, bieden wij hoogwaardige commerciële video’s aan die je doelgroep aanspreken. Onze commercials zijn zorgvuldig ontworpen om je merk te versterken en je boodschap effectief over te brengen.

Bekijk ons werk

Hieronder vind je een selectie van onze eerdere commercials. Neem gerust een kijkje en ontdek de video’s die we al hebben gemaakt.

Wat kost het om een commercial te laten maken?

Wat kost het om een
commercial te laten maken?

De kosten van het laten maken van commercials variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het project, de duur van de commercial, het benodigde aantal opnamedagen, de locatie en het gebruik van special effecten.

Bij VideoBird streven we ernaar om onze diensten betaalbaar en op maat te maken, zodat ze passen binnen jouw budget en specifieke behoeften. Om een nauwkeurige prijsopgave te krijgen, raden we je aan om contact met ons op te nemen, zodat we jouw wensen en doelen kunnen bespreken en een offerte op maat kunnen maken die past bij je budget en verwachtingen.

waarom een commercial ideaal is voor je merk, product of bedrijf

Waarom kiezen voor commerciële video’s?

1. Visuele impact: Bij VideoBird geloven we in de kracht van visuele storytelling. Onze ervaren regisseurs, cameramensen en editors werken nauw samen om commercials te produceren die de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten. Door middel van hoogwaardige videoproducties creëren we visuele content die je boodschap op een unieke en gedenkwaardige manier overbrengt.

2. Emotionele connectie: Een effectieve commercial wekt emoties op bij de kijker en creëert een sterke emotionele connectie met het merk. Wij begrijpen als geen ander het belang van het creëren van een verhaal dat raakt. Onze copywriters zijn meesters in het schrijven van scripts die de juiste snaar raken en de doelgroep betrekken bij je merk. We streven ernaar om commercials te maken die de kijker inspireert, activeert en motiveert.

3. Merkversterking: Commercials zijn ontworpen om jouw merkidentiteit te versterken en jouw kernwaarden over te brengen. Bij VideoBird hechten we veel waarde aan het begrijpen van jouw bedrijf en jouw doelstellingen. Door nauw samen te werken met jouw marketing team, zorgen we ervoor dat de commercial naadloos aansluit bij je doel.

Merken die voor je zijn geweest

Dit zeggen onze klanten over ons

Videobird heeft de beste Proptech-video ooit voor ons gemaakt, OMRT. Als startup gingen we met deze video viral over grote onroerend goed netwerken in de wereld. Zeer dankbaar voor de jongens van Videobird, onze volgende video zullen we zeker weer bij hun aan de deur kloppen!

Jasper Spiegeler

OMRT

Ontzettende leuke en professionele groep mensen. Flexibel, mee denkend, en erg creatief met de story-line. Zeker aan te raden

Wessel ter Brugge

BOTL

Lekker snel schakelen, prima kwaliteit voor een prima tarief. Zou ze zeker nog eens inzetten.

Erik Jan van Zwieten

PRAXIS

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op zoek naar een betrouwbare partner die jouw commercial van begin tot eind kan produceren? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Binnen 24 uur nemen wij contact met je op om jouw wensen te bespreken. Bij VideoBird staan we klaar om jouw ideeën werkelijkheid te laten worden!

Aanvraag bedrijfsvideo

8 + 12 =