Animatie video laten maken

Op maat gemaakte animatievideo die je verhaal tot leven brengt
Vrijblijvend offerte aanvragen Bekijk onze showreel

Waarom kiezen voor onze animatievideo’s?

Maatwerk
Elke animatievideo die we maken, wordt volledig op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. We luisteren naar jouw wensen, begrijpen jouw doelstellingen en creëren een unieke video die perfect aansluit bij jouw merk en boodschap.

Creatief
Ons team van ervaren animators, grafisch ontwerpers en storytellers staan klaar om jouw verhaal om te zetten in levendige en boeiende animaties. We combineren de nieuwste technieken met creatieve ideeën om een video te creëren die opvalt en impact heeft.

Effectieve communicatie
Animatievideo’s zijn een krachtig middel om complexe ideeen eenvoudig en duidelijk over te brengen. Met behulp van aantrekkelijke visuals, heldere voice-overs en doelgerichte scripts zorgen we ervoor dat jouw boodschap effectief wordt gecommuniceerd en blijft hangen bij jouw doelgroep.

Wat is een animatievideo?

Een animatie video is een visueel medium waarbij bewegende beelden worden gemaakt door opeenvolgende afbeeldingen of frames te tonen. Het is een krachtige manier om verhalen te vertellen, complexe concepten uit te leggen en boodschappen over te brengen met behulp van geanimeerde elementen, illustraties, tekst en geluid.

Soorten animatievideo’s

  • 2D-animatievideo: Dit is een klassieke vorm van animatie waarbij personages, objecten en achtergronden in een platte tweedimensionale stijl worden geanimeerd. Het kan varieren van een eenvoudige tekenstijlen tot gedetailleerde en geanimeerde illustraties.
  • 3D-animatievideo: In 3D-animatievideo’s worden personages, objecten en omgevingen in een driedemensionale ruimte gecreëerd. Het biedt realistische en diepgaande visuele effecten.
  • Motion graphics-video: Dit type animatie maakt gebruik van grafische elementen, typografie, iconen en illustraties die op een dynamische manier worden geanimeerd.
  • Stop-motion animatievideo: Bij Stop motion worden fysieke objecten frame voor frame verplaatst en gefotografeerd om de illusie van beweging te creeren.

 

Bekijk hieronder onze animatie showreel!

 

Animatie showreel

Animatie video laten maken door VideoBird

Bij Videobird stappen we in een wereld vol bruisende creativiteit, volledige transparantie en een ondernemende mindset. Ons team bestaat uit bevlogen experts die gespecialiseerd zijn in het creëren van verbluffende animatievideo’s. We gaan verder dan alleen het produceren van een standaard animatie video we duiken diep in jouw project en denken vanaf het prille begin met je mee over de invalshoek, de stijl en de inhoud van de animatie.

Natuurlijk neem je niet lichtvaardig het besluit om een animatie te laten maken. Je hebt een belangrijke boodschap die je op de meest impactvolle wijze wilt overbrengen aan jouw doelgroep, zodat je specifieke doelstellingen worden bereikt.

Wil je er absoluut zeker van zijn dat dit daadwerkelijk gebeurt? Dan is het essentieel om het creëren van een animatievideo volledig aan Videobird over te laten. Wij zijn er om samen de mogelijkheden te verkennen en doen dat met plezier tijdens een kosteloze en inspirerende brainstormsessie!

Wat kost het om een
animatievideo te laten maken?

De kosten voor het laten maken van een animatievideo kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de complexiteit van de animatie, de duur van de video, de kwaliteit van de animatie en eventuele specifieke vereisten. Om een nauwkeurige kostenindicatie te geven, is het het beste om een plan of briefing met ons te delen, zodat we de details van het project kunnen bespreken. Op basis daarvan kunnen we een gepersonaliseerde offerte voor je opstellen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Waarom animatie video inzetten voor je bedrijf

1. Visuele aantrekkingskracht: Kleurrijke en boeiende visuals trekken direct de aandacht en maken je boodschap bijzonder.
2. Vereenvoudigen van complexe informatie: Animatievideo’s maken complexe concepten eenvoudig en begrijpelijk door middel van grafische beelden en animaties.
3. Verhogen van betrokkenheid:
4. Verbeteren van conversie:  Animatievideo’s houden de aandacht vast en stimuleren actie bij potentiele klanten.

Dit zeggen onze klanten over ons

Videobird heeft de beste Proptech-video ooit voor ons gemaakt, OMRT. Als startup gingen we met deze video viral over grote onroerend goed netwerken in de wereld. Zeer dankbaar voor de jongens van Videobird, onze volgende video zullen we zeker weer bij hun aan de deur kloppen!

Jasper Spiegeler

OMRT

Ontzettende leuke en professionele groep mensen. Flexibel, mee denkend, en erg creatief met de story-line. Zeker aan te raden

Wessel ter Brugge

BOTL

Lekker snel schakelen, prima kwaliteit voor een prima tarief. Zou ze zeker nog eens inzetten.

Erik Jan van Zwieten

PRAXIS

Ontdek de kracht van visuele storytelling

Neem vandaag nog contact met ons op. Vul het onderstaande contactformulier in en vraag een vrijblijvend offerte aan!

Aanvraag bedrijfsvideo

13 + 11 =