Hero-hub-hygiene

Wij werken al jaren met het 3H model van Google om een onderscheid te maken tussen de verschillende content die wij produceren. Een simpel, maar effectief model dat ervoor zorgt dat we efficiënt omgaan met de aanwezige budgetten en voor genoeg variatie zorgen in onze storytelling. Zowel op kalender- als campagneniveau.

HERO

Springlezend

HUB

KERN

HYGIENE

PRAXIS

“Een event speelt zich niet alleen af op de dag zelf. Dat begint al bij de aankondiging en eindigt pas bij de aftersales. Door een passend geheel te creëren kan er echt een memorabel event verzorgd worden. Zo helpen we graag mee met het bouwen van terugkerende community. Dit doen we ook voor Springlezend, een fantastisch project van leraren voor leraren! Buiten de live uitzendingen om maken we bijvoorbeeld boekentips en reportages. Een event hoeft namelijk echt niet meer alleen een aftermovie te zijn. Zie het juist als kans om in 1 klap veel verschillende soorten content te kunnen maken. “

Martijn Dolfing

Producer

 

Boek een gratis kennissessie

Benieuwd hoe jij met een effectieve contentcreatiestrategie een community opbouwt onder je bezoekers? Plan dan een kennissessie met ons in. Waarin we je direct onze tips geven, maar ook relevante trends en voorbeelden uit jouw industrie en vakgebied laten zien.