9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

WERKEN BIJ VIDEOBIRD

Wij zijn VideoBird

Het leukste videoproductiebedrijf uit Amsterdam sinds 2012. Die ook nog is erg creatief en professioneel is. We hebben een divers team met veel verschillende specialiteiten als het gaat om videoproducties. Maar ook op kantoor zijn we goed vertegenwoordigt als het gaat om productie, redactie, format ontwikkeling, marketing en social media.

Ons nest is gelegen aan de Jacob van Lennepkade in de Baarsjes in Amsterdam waar we enorm genieten van de gezellige kroegjes, restaurants en ons dakterras. Naast ons ‘normale’ werk organiseren we intern interessante workshops, borrels, viewings en bootcamps voor de sportievelingen.

Wat doen wij

Je zou het niet zeggen met onze naam, maar onze core business is het produceren van video’s. Maar hierbinnen bieden wij een erg breed palet soorten producties aan. Denk aan documentaires, commercials, corporate, animaties, recruitment, events, social media and many more! Dit kunnen wij realiseren doordat we een steeds groter groeiende team hebben met veel verschillende specialiteiten.

Daarnaast geven wij advies op het gebied van concepten en videomarketing. Want we willen wel dat onze video’s impact maken en hun doelen bereiken. Verder staan we erom bekend dat we erg flexibel zijn en snel kunnen handelen. Wat fijn is als onze klanten op korte termijn een productie nodig hebben.

Wat maakt ons uniek

Het zoveelste videoproductiebedrijf hoor ik je denken. Wij raken door al die bomen ook vaak verdwaald in ons eigen bos. Alleen vinden onze collega’s het bij VideoBird leuk, omdat je niet het gevoel hebt dat je elke dag met collega’s werkt maar met vrienden. Informeel tegenover elkaar, maar professioneel tijdens draaidagen en onze klanten en partners. Ook zijn we kritisch op elkaars werk en willen we elkaar altijd beter maken.

Er is dan ook ruimte binnen VideoBird om door te leren en veel ervaring op te doen. Ook op vakgebieden die nog onbekend zijn voor jezelf. We geven je graag eigen verantwoordelijkheid voor projecten en je werkzaamheden en daar is altijd ruimte voor eigen initiatief!

Dus aarzel niet en neem contact met ons op en we maken graag kennis met je!

VACATURES