Haal het maximale uit je recruitment

Op zoek naar nieuw talent voor jouw team? Bij ons vind je de oplossing. Wij helpen bedrijven bij het ontdekken van de perfecte kandidaten door middel van transparante recruitment video.

Waarom VideoBird?

VideoBird is, sinds haar oprichitng in 2012, een fullservice videoproductiebedrijf gevestigd in Amsterdam.  Van produceren social media ads tot documentaires.

Meedenkend

Wij gaan verder dan enkel filmen.  We duiken in jouw visie, denken actief mee en brengen creatieve inzichten die jouw project naar een hoger niveau tillen.

Creatief

Met een scherp oog voor originaliteit en innovatie brengen we jouw verhaal tot leven op een manier die blijft hangen.

Snel schakelen

We begrijpen de dynamiek van videoproductie en leveren met precisie, zelf onder strakke deadlines. Jouw project wordt met effienctie en kwaliteit gerealiseerd, zonder compromissen.

Professioneel

Met jarenlange ervaring zorgen we voor hoogwaardige videoproducties. Vanaf concept tot oplevering ben je verzekerd van een vlekkeloze uitvoering en een resultaat dat indrukt maakt.

Recruitment video laten maken?

Haal talenten binnen met op maat gemaakte recruitment video’s. Op zoek naar de perfecte aanvulling voor je team? Recruitment video’s vertellen jouw bedrijfsverhaal op een boeiende manier en laten de cultuur en kansen binnen jouw organisatie zien. Trek de juiste kandidaten aan met een video die blijvend indruk maakt. 

Wat is een wervingsvideo?

Een videoproductie is tegenwoordig onmisbaar in deze digitale tijdperk. Je zet het in niet alleen om je doelgroep te bereiken, maar je kunt video gebruiken om te inspireren, om een boodschap over te brengen of om te informeren. Bij VideoBird krijg je geen standaard videoproductie. We denken mee en luisteren naar je idee. Op basis hiervan kunnen we concepten uitschrijven.

Videoproductie laten maken door VideoBird

Waarom jouw recruitment video laten maken door VideoBird?

Door onze jarenlange expertise in het maken van recruitment video’s zijn we in staat om snel tot de kern van boodschap te komen. Onze kracht ligt in proactief meedenken, volledige ondersteuning en het ontzorgen gedurende het hele proces.

We hebben een solide trackrecord in het ontwikkelen van gerichte ‘werken bij’ videocampagnes voor grote merken, en we zijn er trots op dat we deze ervaring kunnen inzetten voor jouw bedrijf.

Wij begrijpen dat tijd cruciaal is bij wervingsprocessen. Afhankelijk van je specifieke wensen, streven wij ernaar om je recruitmentvideo of vacaturevideo meestal binnen één tot twee weken te realiseren.

Wij werken samen met

Ontdek hoe jij meer talenten kunt werven

Recruitment video’s: waar talent en cultuur samenkomen in beeld en verhaal.”

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder