Great Place to Work

Bij VideoBird vinden we het belangrijk dat we ons als bedrijf door blijven ontwikkelen, ook als het gaat om inclusief werkgeverschap. Daarom vonden we het extra mooi om mee te kunnen werken aan de “Walk your Talk” campagne van Great Place to Work.

Wat wij hebben gedaan

Videoproductie
Fotografie

Deze campagne vereiste verschillende uitingen op verschillende momenten om zo genoeg buzz te creëren bij de doelgroep. Het was voor ons dan ook taak om zoveel mogelijk content te halen uit de gegeven momenten.
Zo kwamen voor de kick-off van de campagne meer dan 40 bedrijven langs bij onze studio om gefotografeerd te worden. Tegelijkertijd hadden we een tweede, compleet andere fotoset waar een groep mensen die kansenongelijkheid op de arbeidsmarkt hebben ervaren een eigen portret kregen. En uiteraard hebben we van dit allemaal een behind the scenes video gemaakt die werd gedeeld in de mailing en andere online uitingen.
Deze fotografie werd door alle deelnemers online gedeeld en creëerde veel buzz rond de daadwerkelijke walk die op 2 mei plaatsvond. Ook daar waren we weer aanwezig voor het maken van de aftermovie en de fotografie. Er was plek voor veel inspirerende gesprekken en het eindresultaat van alle verschillende media laten dit ook zeker mooi zien.
Deze case was logistiek een ontzettend puzzel, maar dat maakt het des te leuker als alles op z’n plek valt. Het laat ook zien hoe je veel verschillende soorten content kan halen uit een evenement, om zo de impact ervan te maximaliseren.
Los daarvan is het ook mooi om dat bij een evenement als Walk your Talk te doen, waar wij dusdanig achter de boodschap staan dat we graag mee willen meehelpen.
Heb je vragen?

Mail Martijn, onze producer, of geef ons een belletje.