De 45 jaar Praxis quiz

Commercial het concertgebouw

Wat wij hebben gedaan

Conceptontwikkeling
Branding
Filmopnames
Distributieplan

De Praxis was jarig, 45 jaar! En wie jarig is, viert feest, maar hoe vier je je verjaardag met duizenden collega’s verspreid over heel Nederland?. Daarom organiseerden wij de grote 45 jaar Praxis quiz! Een quiz gevuld met trivia en vragen over de Praxis, gehost door niemand minder dan onze eigen Kris Noordenbos, met als Co-host, de CEO van de Praxis, Corinne Duchenne! Het doel was het verbinden van de vele werknemers van Praxis, in een fysieke en online quiz, waar de rijke geschiedenis van Praxis aan bod kwam.
Een leuke quiz begint natuurlijk met leuke vragen, daarom hebben wij samen met de Praxis rondes bedacht en video’s door werknemers laten insturen. Dit goten we, net als de rest van de vormgeving, in een Praxis jasje en toen was het tijd om te quizzen!

Voor dit project hebben we onze eigen studio omgebouwd tot spelshowset. Zes werknemers van de Praxis kwamen fysiek de quiz spelen en daarna lunchen met de CEO. Na het spelen van de fysieke quiz hebben we de quiz verspreid naar alle Praxis medewerkers uit heel Nederland. Samen met je collega’s of alleen kon je spelen. De prijs? Geld in de pot voor het filiaal waar je werkt!

Uiteindelijk werd er honderden keren gequizd. Een super leuk project waar weer duidelijk werd dat je altijd iets leuks voor je collega’s/werknemers kan organiseren.
Stel je vraag aan Martijn!

Mail onze producer Martijn Dolfing op of bel ons kantoor voor je vraag.