The H in Hospitality: een nieuwe Brand Film voor HNK (Het Nieuwe Kantoor)

De vraag
HNK (Het Nieuwe Kantoor) is een kantoorconcept dat er alles aan doet om huurders een complete hospitality-treatment te geven. Deze kantoorruimtes voelen als een lobby van een boutique-hotel, met alle voorzieningen die daarbij horen. Lekker en duurzaam eten en drinken, een podcastruimte, een bibliotheek en zelfs een wellness maken het tot een echte vijfsterren-ervaring onder de kantoorruimtes. Aan ons de vraag om dit gevoel over te brengen, door het manifest dat is ontwikkeld in samenwerking met reclamebureau KesselsKramer te vatten in een mooie brand movie.

Het concept
In de film volgen we twee hoofdpersonen, die de belangrijkste doelgroepen van HNK vertegenwoordigen. Ze beleven een werkdag in de nieuwe kantoorruimtes en daarbij komen alle USP’s van HNK naar voren. We zien de nieuwe designs van de ruimtes, waar veel gebruik wordt gemaakt van patronen en structuren, terug in de beelden.

Bij het camerawerk is gebruikgemaakt van veel dollyshots, die het gevoel van luxe en gastvrijheid alleen maar versterken. Het kleurgebruik is fris, en knalt van het beeldscherm.

Een voice-over geeft een internationale feel en vertelt de visie van HNK, waarbij de beeld en tekst elkaar volgen en versterken. Maar genoeg woorden, bekijk de film vooral zelf hieronder!

Event trailer
Naast de brand movie is uit grotendeels hetzelfde materiaal een event trailer gemaakt, bedoeld om met een knal de feestelijke opening van het pand te vieren. Hier is de muziekkeuze en tone-of-voice meer afgestemd op het moment dat de video feestelijk werd vertoond.
Wil jij ook een toffe brand film voor je bedrijf?