Sinds de NRW begin 2021 hun rebranding hadden gemaakt naar KERN hebben wij met name hun ondersteund met digitale producties als livestreams, videoreportages en animaties.

Maar in september kon dan eindelijk hun marketingfestival weer live plaatsvinden. En dat toverde we om in Kernfest waarin allerlei herkenbare elementen van muziekfestivals in terugkwamen.

Aan ons de taak om dit evenement visueel 

in leven te brengen. Zowel digitaal (invites, social media posts & video’s) als fysiek (signing & branding).

Voor de vormgeving van KERNFEST hebben we veel inspiratie gehaald uit de vormgeving van moderne design, tech en muziek festivals als DGTL, SXSW, ADE en de vormgeving van de locatie waar het event zou plaatsvinden; RAUM.

De knallende kleuren en stoere vormen zorgen voor een opvallend en feestelijk uiterlijk. Dit kwam goed van pas bij het maken van de verschillende uitingen en printwerk, zo wisten we zeker dat de bezoekers alles makkelijk konden vinden en niks zouden missen.

Met alle vormgeving en aankleding hopen we dat de bezoekers écht het gevoel hebben gehad dat ze op een festival zijn geweest dat niet onder doet voor wat ze al kennen van andere festivals.

Lennert Floor

Vormgever, VideoBird

Tijdens ons KernFest wilden we onze leden echt de festivalsfeer meegeven. De gave locatie in combinatie met het ontwerp en branding van Videobird, van t-shirts tot plattegrond en van signing tot bierviltjes, zorgden voor een ongelooflijk lekkere festivalsfeer. Daar waren we aan toe en wat hebben we ervan genoten! – Hans van Scheerdijk, Programmamanager KERN

Hans van Scheerdijk

Programma Manager, Kern

Heb je zelf een nieuwe branding nodig voor je evenement (recreatief of zakelijk)?
Onze vormgevers pakken het graag voor je op!