9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

Meer engagement met je publiek

Efficiënter omgaan met je content

Alle soorten producties onder één dak

Haal meer uit je evenement door het inzetten van de juiste video!

Het staat altijd wel op je checklist: een video regelen voor je event. Want je wil jouw bezoekers achteraf nog een terugblik geven en het is voor jezelf ook fijn om een aandenken te hebben aan al jouw inspanningen.

Maar stel je jezelf ook vragen als: Waarom heb ik een video nodig? Wat is het doel wat ik ermee wil bereiken? Wat voor soort video kan ik het best inzetten?

Wij hebben de afgelopen jaren honderden evenementen voorzien van de juiste video-content. Hierdoor hebben wij een hechte band opgebouwd met meerdere evenementenorganisaties, en zij weer met hun achterban.

Of je nu een festival, congres, lanceringsfeest of ander evenement organiseert, zorg dat je al een het begin nadenkt over het inzetten van video.

Floris Modderman | VideoBird

In ‘Haal het uiterste uit jouw evenement of festival met video‘ vertel ik je stap-voor-stap hoe je zoveel mogelijk resultaat kunt halen uit een video van jouw evenement. Daarnaast geef ik je enkele voorbeelden van een event video.

Meer engagement met je publiek

Betrek je fans en bezoekers voor een langere periode bij je evenement. Publiceer de weken voor het evenement verschillende promotievideo’s en deel informatie via korte video’s.

Tijdens het evenement zelf kun je er ook voor kiezen om de achterban, en fans die afwezig, zijn te bereiken met reportages en live-stream video’s.

Na het evenement kun je er beter voor kiezen om meerdere korte videoclips te publiceren met verschillende doelen in plaats van één lange sfeerverslag.


Efficiënter omgaan met je video content

Een professionele videocrew inhuren kan prijzig zijn.

Het zou zonde zijn om achteraf slechts één video van zo’n twee minuten over te houden aan het eind van het evenement. Hergebruik materiaal dan ook voor meerdere video’s.

Geef van tevoren duidelijk aan wat er gefilmd moet worden en zorg dat er genoeg materiaal geschoten gaat worden voor een heel jaar aan content.


Alle soorten videoproducties onder één dak!

Iedere video heeft een ander doel. VideoBird werkt dan ook graag met verschillende stijlen en verschillende soorten video om het doel bij te staan. Een van de grote voordelen van een samenwerking met VideoBird is dan ook die variatie aan stijlen en soorten video.

VideoBird bestaat namelijk uit een groot team videospecialisten met elk hun eigen specialiteit. Van het monteren van aftermovies tot het animeren van premovies en van reportages tot live-streams.

Organiseer je meerdere evenementen per jaar? Dan kan onze dienst VideoBird InHouse voor jou dé oplossing zijn.

Pieter Bertram

Pieter Bertram

Mannen van de Wereld

“Super relaxt team om mee te werken. Naast het filmen wordt er vanuit het hele team ook veel aandacht besteed aan het verhaal en de productie rondom te video’s. Wij hebben projecten met VideoBird gedraaid voor onder andere Het Amsterdams Verbond, Het Amsterdams Terrassen Festival en N8BAL Toernooi.”

Premovies door VideoBird

Eventmovies door VideoBird

Aftermovies door VideoBird

Emily Denisen

Emily Denisen

4Pmentertainment

“Prettig samenwerken met Videobird. Ze zijn flexibel, creatief en denken altijd mee.”

Vrijblijvend bespreken wat voor moois VideoBird voor jou kan maken?

Andere video’s gemaakt door VideoBird

Ben je op zoek naar een ander soort video? Grote kans dat je de dienst terug kunt vinden op deze pagina