9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03
Life of a Mall

Life of a Mall

NRW Documentaire – Life of a Mall

Bo, Floris en hun VideoBird-team hebben voor ons een prachtige korte documentaire gemaakt over de herontwikkeling van Hoog Catharijne en het stationsgebied in Utrecht. Een documentaire met diepgang, waarin de verschillende betrokken partijen hun verhaal vertellen, waardoor een intrigerend inkijkje in de complexe herontwikkeling gecreëerd is. Soepel proces met VideoBird en een gaaf resultaat, dat onlangs zelfs op een internationaal retail- en vastgoedcongres in Los Angeles vertoond is.

Hans van Scheerdijk

programmamanager, NRW

Voor de NRW (Nederlandse Raad van Winkelcentra) maken we jaarlijks nominatievideo’s voor hun jaarprijs. Dit jaar hebben we het net iets anders aangepakt. Het megaproject Hoog Catharijne, in het centrum van Utrecht, was dit jaar zo overtuigend dat er geen andere genomineerden waren. Dit vroeg ook om een grootser opgezette film.

In de documentaire ‘Life of a Mall – a story of urban transformation’ horen we het verhaal van dit miljoenenproject van de mensen die nauw betrokken waren bij de ontwikkeling. Eigenaar Klépierre, de Gemeente Utrecht, de architecten en Hoog Catharijne-kroegbaas van het eerste uur Jan Hagenouw komen aan het woord. Het resultaat is een visueel spectaculaire documentaire die het verhaal vertelt van één van de grootste Nederlandse bouwprojecten ooit.

Met een documentaire laat je een stukje realiteit zien. Niets wordt in scene gezet en we houden het transparant. Wil jij een verhaal vertellen? Klik op de onderstaande knop en vraag vrijblijvend een offerte aan.  

]