Hero-hub-hygiene

Wij werken al jaren met het 3H model van Google om een onderscheid te maken tussen de verschillende content die wij produceren. Een simpel, maar effectief model dat ervoor zorgt dat we efficiënt omgaan met de aanwezige budgetten en voor genoeg variatie zorgen in onze storytelling. Zowel op kalender- als campagneniveau.

HERO

VISMA

HUB

VISMA

HYGIENE

VISMA

Dat video één van de belangrijkste middelen is om je boodschap effectief over te brengen, daar is geen twijfel meer over mogelijk. En video is here to stay, met name omdat de hoeveelheid mogelijke vormen en stijlen waarin je jouw boodschap kunt gieten praktisch oneindig is. Video is constant in beweging, en wij zitten bovenop de laatste trends, zoals short form en interactieve video. Alles om impact te maken met de juiste tone of voice, bij de juiste doelgroep.

Bo Spindelaar 

Head of Video

 

Boek een gratis kennissessie

Benieuwd hoe jij met een overtuigende contentstrategie jouw boodschap aan je doelgroep goed overbrengt? Plan dan een kennissessie met ons in. Waarin we je direct onze tips geven, maar ook relevante trends en voorbeelden uit jouw industrie en vakgebied laten zien.