VIDEOBIRD GROUP

De one-stop company voor
content creatie!

Wie VideoBird kent, weet dat wij sterk zijn in het produceren van uiteenlopende online filmproducties. Maar niet iedereen is op de hoogte van het feit dat we naast VideoBird ook andere labels hebben die voldoen aan de groeiende vraag naar visuele content.

Onze missie is om dé (audio)visuele content creatiepartner voor onze klanten te zijn. We bieden een scala aan diensten, van videoproducties tot grafische vormgeving en van fotografie tot social media content. In ons bedrijf hebben we getalenteerde makers, studio’s, techniek, ervaring en creativiteit in huis.

We voeren jullie ideeën uit, brengen proactief onze kennis op het gebied van content creatie in en kijken verder dan alleen een enkele productie. Op die manier halen jullie meer uit jullie investering en blijven wij de kwaliteit van jullie content optimaliseren.

videoproductiebedrijf Amsterdam<br />

Zoals blijkt uit onze cases, werken we vanuit VideoBird voor merken, bureaus en non-profitorganisaties in verschillende sectoren en van uiteenlopende bedrijfsgroottes.

Maar als content creatie partner hebben we ons de afgelopen decennia met name gespecialiseerd in de volgende vakgebieden:

Communicatie en PR

Visuele content speelt een steeds grotere rol in zowel interne als externe communicatie. Het bepalen van het meest effectieve type content voor elk kanaal en het maximaliseren van je contentbudget zijn cruciale aspecten van je communicatiestrategie. We bieden flexibele contentcreatie-abonnementen aan, waarbij we maandelijks contact met je hebben en samenwerken aan een sterke contentkalender.

Recruitment en Employer branding

Arbeidsmarktcommunicatie is voor elke organisatie van groot belang. Je wilt een uniek en sterk werkgeversmerk neerzetten om nieuw talent aan te trekken en je huidige team tevreden te houden. Met ons label Employer Branding Productie bieden wij oplossingen voor organisaties die hun online visitekaartje willen optimaliseren of op zoek zijn naar innovatieve recruitmentcampagnes.

Zakelijke en Publieksevenementen

Als evenementenbureau of -manager heb je een lange lijst met taken voor je evenement. Door één partij in te schakelen voor al je AV- en contentvraagstukken bespaar je veel tijd en energie. Van branding en conceptontwikkeling tot livestreaming, aftermovies en fotografie, we bieden ondersteuning in elke fase van je evenement.

Meer informatie?

Indien je jezelf herkent in een van deze doelgroepen en meer informatie wenst over onze diensten, kun je hieronder je e-mailadres achterlaten. We sturen je graag onze brochures met relevante producten, voorbeelden en prijzen.

Floris Modderman

Content adviseur

5 + 6 =

VIDEOBIRD GROUP

Dé one-stop company voor content creatie!

standaard

Full service fotografie agency waar de fotograaf voorop staat.

standaard

Verhuur en facilitaire ondersteuning van studioruimtes.

standaard

Content creatie adviesbureau op het gebied van arbeidsmarkt-communicatie.

standaard

Content marketing & advertising.

standaard

De creatieve livestreampartner voor online en hybride events.

Stel je vraag aan Bo!

Mail onze Head of Video Bo Spindelaar of bel ons kantoor voor je vraag.

×

Hey!

Heb je een vraag of zou je meer informatie willen ontvangen? Geef het dan via Whatsapp aan, dan zal ik zo snel mogelijk reageren.

× Heb je een vraag?