Wat kost een video maken bij VideoBird?

Video (is) voor iedereen. VideoBird vindt altijd een concept dat bij jouw budget past. Van particulieren tot aan beursgenoteerde bedrijven. Neemt u meerdere video’s af? Maak dan gebruik van één van onze abonnementen.

Wij vinden het belangrijk dat je weet waar je voor betaald. Daarom zijn wij zo transparant mogelijk. VideoBird werkt daarom met vaste tarieven.

Hieronder vind je ons meest recente tarievenlijst.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste video voor jouw doel, of gewoon behoefte aan wat meer informatie? Maak gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 020 210 13 03.

Meest gestelde vragen

Wat is een dagdeel filmen?

Een dagdeel filmen houdt in dat we de video apparatuur gereedmaken om te filmen. Dit doen we zelfstandig, of samen met jou. We maken vervolgens de opnames en verschillende shots die we van tevoren hebben bedacht.

Wat is een dagdeel monteren?

Allereerst zullen we alle beelden bekijken en een selectie maken. Vervolgens beginnen we met de eerste bewerkingswerkzaamheden om het verhaal duidelijk in beeld te brengen.

Hierna gaan we aan de slag met elementen als muziek, (tekst) animaties, voice-overs en eventuele visuele effecten om de boodschap van de video naar beter naar voren te kunnen brengen.

Vervolgens doen we nog een audio- en beeldoptimalisatie.

Wat is een correctie ronde?

Je hebt altijd de mogelijkheid om feedback te geven. Sterker nog, met jouw feedback kunnen wij tot de beste video voor jou komen.

Feedback geven gaat gemakkelijk via ons reviewsysteem. Het verwerken van jouw feedback kost vanzelfsprekend tijd. Standaard werken we met één correctieronde. Zo’n correctieronde bestaat uit aanpassingen die minder dan 4 uur in beslag nemen.

Na deze correctieronde bekijken we in overleg of je een extra correctieronde wenst aan te schaffen voor de video. De kosten van een correctieronde berekenen we per uur. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de videoproductie en beginnen vanaf € 65,- per uur.

Wat kan ik verwachten van VideoBird consultancy?

Met VideoBird consultancy – standaard in het uitgebreide pakket en bij het afnemen van een abonnement – delen we onze ervaring en kennis met betrekking tot videoproducties.

Zo zullen we kijken hoe we de doelgroep van jullie onderneming het best kunnen bereiken, welk soort video hierbij hoort en hoe we de campagne het best tot een succes kunnen maken.

Alle soorten videoproducties

VideoBird is thuis in de meest uiteenlopende videoproducties: van animatiefilms, tot branded entertainment, reportages en live registraties. Zo weet je zeker dat het verhaal dat jij wil vertellen in de juiste video wordt gegoten.

Veelzijdige en gepassioneerde videomakers

VideoBird werkt met een team van jonge gepassioneerde videomakers, van generalisten tot specialisten. VideoBird is altijd op de hoogte zijn van de laatste innovaties en trends in het videolandschap en kunnen meedenken over de vorm en inhoud van jouw video.

Videoproducties voor elk budget

Video (is) voor iedereen. VideoBird vindt altijd een concept die bij jouw budget past. Van particulieren tot aan beursgenoteerde bedrijven.

Neem je meerdere video’s af? Maak dan gebruik van een van onze abonnementen.

VideoBird heeft ons bij Frisse Blikken fantastisch geholpen met een prachtige aftermovie voor ons
event: TraineeBattle 2016! Hieraan deden bijna 200 trainees van ruim 20 grote bedrijven mee.
Iedereen die er zelf niet bij was maar wel de aftermovie heeft bekeken kreeg direct een mooie
sfeerimpressie van de dag: fijne afstemming, snelle editing en flexibele gasten. Aanrader!

Tijs Berends

Frisse Blikken

Neem contact met ons op