9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

TARIEVEN

Wat kost een video maken bij VideoBird?

Niet voor iedereen is het duidelijk wat een video maken precies kost. Bij een aantal ZZP’ers kan je al een video krijgen voor 500 euro, terwijl een ander videobedrijf minimaal 1.500 euro vraagt. In dit artikel leggen we uitgebreid uit waar de kosten uit bestaan bij het produceren van een video.

Transparantie in de kosten vinden onze opdrachtgevers belangrijk en daarom werken wij bij VideoBird met vaste tarieven. Zodat je weet waar je voor betaalt!

Hieronder vind je ons meest recente tarievenlijst.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste video voor jouw doel, of gewoon behoefte aan wat meer informatie? Vul dan onze contactformulier in of bel ons op 020 210 13 03.

Meest gestelde vragen

Wat is een dagdeel filmen?

Een dagdeel filmen houdt in dat we de video apparatuur gereedmaken om te filmen. Dit doen we zelfstandig, of samen met jou. We maken vervolgens de opnames en verschillende shots die we van tevoren hebben bedacht.

Wat is een dagdeel monteren?

Allereerst zullen we alle beelden bekijken en een selectie maken. Vervolgens beginnen we met de eerste bewerkingswerkzaamheden om het verhaal duidelijk in beeld te brengen.

Hierna gaan we aan de slag met elementen als muziek, (tekst) animaties, voice-overs en eventuele visuele effecten om de boodschap van de video naar beter naar voren te kunnen brengen.

Vervolgens doen we nog een audio- en beeldoptimalisatie

Kan ik een abonnement/strippenkaart afnemen?

Jazeker, alleen ziet die er wat anders uit dan je abonnement bij je sportschool of Netflix. Als je van plan bent meerdere video’s af te nemen dan kan je in aanmerking komen voor ons VideoBird InHouse regeling. Je krijgt dan een vaste korting op je producties.

Wat is een correctie ronde?

Je hebt altijd de mogelijkheid om feedback te geven. Sterker nog, met jouw feedback kunnen wij tot de beste video voor jou komen.

Feedback geven gaat gemakkelijk via ons reviewsysteem. Het verwerken van jouw feedback kost vanzelfsprekend tijd. Standaard werken we met één correctieronde. Zo’n correctieronde bestaat uit aanpassingen die minder dan 4 uur in beslag nemen.

Na deze correctieronde bekijken we in overleg of je een extra correctieronde wenst aan te schaffen voor de video. De kosten van een correctieronde berekenen we per uur. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de videoproductie en beginnen vanaf € 65,- per uur.

Wat kan ik verwachten van VideoBird consultancy?

Met VideoBird consultancy bieden wij onze expertise aan als het gaat om jouw videoproductie. Wij kijken naar jouw concept en de invulling van de productie. Ook geven wij aan welk videoformaat het best werkt voor jouw doel.

Mocht je meer consultancy willen op het gebied van videomarketing of Storytelling, dan raden we je aan om met onze collega’s van StoryBird te zitten. 

Wat kost dat dan?

Geen idee. Ligt eraan wat jij allemaal nodig hebt. We kunnen je wel wat indicaties geven op basis van de opdrachten die wij in 2018 hebben uitgevoerd.

  • Sfeerverslag (1.250,- / 2.000,-)
  • Animatie 1 minuut ( 1.000,- / 1.500,-)
  • 4-delige instructievideo ( 2.000,- / 3.000,-),
  • Reportage (750,- / 1.250,-)
  • VR-video (2.000,- / 5.000,-)
  • Commercial (5.000,- / 10.000,-)