9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

Win een creatieve film t.w.v. 5.500 euro!

Verdient jouw bedrijf een creatieve film die op gaat vallen? Die kan je nu winnen! Het enige dat je hoeft te doen is onderstaande velden in te vullen en duidelijk aangeven waarom jullie een unieke video van StoryBird nodig hebben!

De film hoeft niet puur om je bedrijf te gaan het kan ook om een dienst of product gaan die wel wat extra promotie of aandacht kan gebruiken. Daarnaast ontvang je ook een videomarketing plan erbij.

Je kan zelf wel aangeven wat voor soort video je graag zou willen hebben. Mocht je geen inspiratie hebben dan kan je in dit artikel ’20 soorten B2B video’s’ vinden.

Voorwaarden

– Aanmelden kan tot 25 december
– Opnames zullen in januari of februari plaatsvinden
– De winnaar wordt gekozen aan de hand van de omschrijving en motivatie
– Het concept en scenario zal door StoryBird worden gemaakt
– VideoBird zal de productie uitvoeren
– Een bedrijf kan voor verschillende diensten/ producten participeren

Over StoryBird

Door de grote hoeveelheid aan videocontent is het voor bedrijven lastig om op te vallen met hun films. Te veel bedrijven laten zich helaas verleiden tot veilige keuze. En er is nog nooit een veilige keuze geweest die opviel. Tijd voor verandering!

Met StoryBird gaan wij hier een einde aan maken. Wij geloven dat elke video de potentie heeft om niet alleen opvallend, maar ook creatief en authentiek te zijn. Jouw verhaal kan en moet op de mooiste manier worden verteld. Jouw doelgroep wil zich laten inspireren, niet vervelen. En om je film een extra boost te geven kan je StoryBird ook inschakelen om je online videomarketing strategie op te zetten.

Meld je aan en maak kans op een Gratis creatieve film!

14 + 5 =

*we gaan zorgvuldig met je gegevens om!