9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

SFEERVERSLAG

Of je het nu een sfeerverslag, aftermovie, eventfilm of recap noemt, het komt op hetzelfde neer. Een video waarin de kijker op een creatieve manier een goede impressie krijgt van het evenement of gebeurtenis.

Zet de video in om je bezoekers een leuke herinnering na te sturen of gebruik hem om je volgende evenement te promoten. Ook kan je extra informatie in de video geven aan de hand van interviews om ook je achterban te informeren die niet aanwezig was.

DE VOORDELEN VAN EEN AFTERMOVIE

  • Ideale after sales tool
  • Extra promotie voor je toekomstige evenementen
  • Hogere engagement op social media
  • Eindeloze creatieve mogelijkheden
  • Inzetbaar op al je platformen/kanalen

SFEERVERSLAG LATEN MAKEN DOOR VIDEOBIRD

Er gaat geen week voorbij waarin we niet bezig zijn aan een sfeerverslag of aftermovie. Daarom durven we gerust te zeggen dat ons team uit meerdere aftermovie specialisten bestaat. Of je nu een uitbundig festival of een meer formele bijeenkomst organiseert. Wij geven je de video die werkt en zijn doel behaald.

Schakel ons dan ook in een vroeg stadium in! Wij bepalen niet alleen de juiste format en stijl maar werken ook een scenario of script uit. Zodat we doelgericht op de draaidag filmen en het eindproduct ook de video is die we willen krijgen. En niet doelloos alles maar filmen en in de montage pas kijken wat we ervan gaan maken. We willen een duidelijk doel hebben en naast de sfeer ook een boodschap overbrengen.

We weten dat veel opdrachtgevers het liefst zo snel mogelijk na het evenement een sfeerverslag willen. Daarom is het bij VideoBird mogelijk om het sfeerverslag binnen 24 uur geleverd te krijgen.

WAT KOST EEN AFTERMOVIE?

De tarieven voor aftermovies/sfeerverslagen lopen (zoals bij de meeste video’s) uiteen. Je kan al een kleine productie opzetten met een crew van twee personen, maar bij grotere festivals hebben we al snel een team van 8 man. Ook steken wij wat meer tijd in de concept/pre-productiefase om de perfecte video te maken. Daardoor zitten de kosten veelal tussen de €1250,- en €5.000,-.

Ben je geïnteresseerd in een aftermovie of sfeerverslag en zou je graag eerst een iets betere kostenindicatie willen ontvangen? Neem dan contact met ons, we bespreken graag vrijblijvend wat jouw video of campagne gaat kosten.

Je kan altijd een e-mail sturen naar info@videobird.nl, bellen naar 020 21 01 303 of gebruik maken van ons contactformulier om direct een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen.

BEKIJK ONZE MEEST RECENTE SFEERVERSLAGEN