9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

REPORTAGE

Bij VideoBird produceren we verschillende soorten reportages en documentaires, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: de kijker informeren rondom een bepaald onderwerp of gebeurtenis. Informatieve video’s die niet per se een zakelijke tone of voice hoeft te hebben.

De productie van een reportage kan erg uiteenlopen. Van actuele reportages die binnen één dag gefilmd en gemonteerd worden tot aan projecten waar we een half jaar lang op verschillende locaties over de hele wereld filmen. Wij weten wat jij nodig hebt voor jouw reportage en daarom adviseren we je ook om ons in een vroeg stadium in te schakelen.

DE VOORDELEN VAN EEN REPORTAGE

  • Snel inzetbaar en dus actueel
  • Informeer je achterban op een aantrekkelijke manier
  • Vergroot je expertstatus

REPORTAGE LATEN MAKEN DOOR VIDEOBIRD

In ons voorgesprek bepalen wij samen welke stijl het beste bij jou en je doelgroep past. We kunnen met een presentator werken of een interviewer buiten beeld bijvoorbeeld. Of de interviews met twee camera’s opnemen i.p.v. één. Indien gewenst is het ook mogelijk om een videoreportage binnen 24 uur aan te leveren, om de video zo actueel mogelijk te houden.

Wij produceren aan de hand van een vooraf uitgedacht script en scenario, maar we produceren ook volgens de ‘run and gun’ methode. Wat inhoudt dat een gedeelte van de reportage ter plekke, op het evenement of de locatie zelf, wordt ingevuld.

WAT KOST EEN REPORTAGE?

Een reportage bieden we al aan vanaf €850,00 euro, maar dan hebben we het over video’s die dezelfde dag geproduceerd worden. Bij andere producties is het afhankelijk van het concept dat we gaan uitvoeren. Factoren die hierbij meespelen zijn o.a.: de grootte van de crew, presentator, apparatuur, locaties en aantal draaidagen.

Laat je daarom altijd door ons adviseren of bekijk eerst onze scherpe tarieven die wij aan al onze klanten aanbieden.

Ben je geïnteresseerd in een reportage en zou je graag eerst een iets betere kostenindicatie willen ontvangen? Neem dan contact met ons, we bespreken graag vrijblijvend wat jouw video of campagne gaat kosten.

Je kan altijd een e-mail sturen naar info@videobird.nl, bellen naar 020 21 01 303 of gebruik maken van ons contactformulier om direct een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen.

BEKIJK ONZE MEEST RECENTE REPORTAGES