9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

RECRUITMENTVIDEO

De recruitment-, vacature- of wervingsvideo heeft een enorme opmars gemaakt. Niet alleen in kwantiteit, maar met name ook in kwaliteit. Waar men voorheen genoegen nam met een manager of werknemer voor de camera die wat leuks vertelde over het bedrijf of zijn/haar baan zien we nu bijna volledige commercials voorbij komen.

Niet zo gek, want je wil jouw bedrijf op een zo mooi mogelijke manier in beeld brengen. Niet alleen voor toekomstige werknemers, maar ook voor huidige werknemers. Zij moeten ook trots blijven om bij zo’n prachtig bedrijf te werken.

Uit onderzoek is gebleken dat 75% van alle werknemers niet actief zoekend te zijn, maar wel open te staan voor een nieuwe uitdaging in een andere baan.

Hier ligt dus ook nog een mooie kans om een potentiële werknemer te kunnen overhalen te reageren op jouw online videovacature. En dat meer mensen reageren zodra de vacature in videovorm is, is algemeen bekend.

Een andere belangrijke reden voor de toename in werving video’s is natuurlijk LinkedIN en andere social media kanalen waar je heel doelgericht kan targetten op potentiële collega’s. Zo voldoet vaak een algemene ‘werken bij’ video vaak niet meer en kan je beter (bij grotere bedrijven) meerdere kleinere recruitment video’s maken per afdeling of functie.

DE VOORDELEN VAN EEN RECRUITMENTFILM

  • Versterkt je employer branding
  • Ideaal voor online wervingsampagnes
  • Hogere clickrate en engagement bij vacatures
  • Makkelijk te personaliseren voor de juiste doelgroep
  • Eenvoudig kosten te besparen door series op te nemen

RECRUITMENTVIDEO LATEN MAKEN DOOR VIDEOBIRD

VideoBird gaat er samen met jou voor zorgen dat we de juiste wervingsvideo gaan maken. Het liefst zijn wij dan ook al in het begin van het proces betrokken. Zodat wij weten met wat voor soort video je jouw doelgroep wilt aanspreken. Denk hier bijvoorbeeld aan brandingfilms, vacaturevideo’s, portetten of social media advertenties.

In de afgelopen jaren hebben wij recruitmentfilms gemaakt voor diverse opdrachtgevers zoals GAMMA, Karwei, HEMA, Praxis en PON. Allemaal met een ander concept die het beste bij de branding en doelgroep van het bedrijf werkt.

Mocht je advies en hulp nodig hebben m.b.t. de campagne dan kan je ons daar ook voor inschakelen. Of laat je alvast inspireren door ons artikel m.b.t. wervings video’s.

WAT KOST EEN RECRUITMENT VIDEO

De tarieven voor recruitmentvideo’s zijn erg uiteenlopend. Een interview met een medewerker is wat eenvoudiger dan een gescripte video met meerdere personen, voice-over en meerdere locaties. Onze prijzen voor wervingsvideo’s beginnen rond de €1.000,00 en lopen op tot gemiddeld €4.000,00.

Mocht het budget voor je recruitment strategie beperkt zijn. Zorg er dan voor dat je video vooral tijdloos is, waardoor je hem langer kan inzetten. En houdt je concept zo simpel mogelijk i.p.v. dat je een moeilijk concept wil uitvoeren voor een klein budget!
Laat je daarom altijd door ons adviseren of bekijk eerst onze scherpe tarieven die wij aan al onze klanten aanbieden.

Ben je geïnteresseerd in een recruitmentvideo en zou je graag eerst een iets betere kostenindicatie willen ontvangen? Neem dan contact met ons, we bespreken graag vrijblijvend wat jouw video of campagne gaat kosten.

Je kan altijd een e-mail sturen naar info@videobird.nl, bellen naar 020 21 01 303 of gebruik maken van ons contactformulier om direct een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen.

BEKIJK ONZE MEEST RECENTE RECRUITMENTVIDEO’S