9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

PROMOTIEVIDEO

De kijker op een leuke manier overtuigen

Promotievideo’s zijn er al jaren in allerlei vormen en maten. Dat komt hoogstwaarschijnlijk doordat promo’s zo’n beetje de allereerste commerciële video’s ooit waren.

Een promotievideo kun je inzetten om een product, dienst of bedrijf uit te lichten en de meerwaarden ervan te laten zien. Zo overtuig je de kijker om gebruik te maken van jouw product of dienst.

DE VOORDELEN VAN EEN PROMOVIDEO

  • Gemakkelijk in te zetten op meerdere kanalen/platformen
  • De kijker op een mooie of leuke manier overtuigen
  • USP’s van je product of dienst laten zien i.p.v. uit te leggen
  • Speelt goed in op de emotie van de kijker
  • Goed in te zetten voor (social media) advertenties

PROMOTIEVIDEO LATEN MAKEN DOOR VIDEOBIRD

Binnen ons team hebben we meerdere specialisten als het gaat om het produceren van promotievideo’s. Van concept tot aan publicatie, wij geven je het beste advies om je doelen te bereiken. Aangezien elke video een doel heeft vinden wij het belangrijk dat wij dat samen met jou ook realiseren.

Als we het doel hebben bepaald, bepalen we samen wat voor soort promotievideo het best werkt. Een 15 sec promotiefilm voor op social media of een langere promo om iets meer de diepte in te gaan. Alles is mogelijk, maar denk goed van te voren na wat we willen bereiken.

Als het concept staat zullen we een script, shotlist en eventueel een storyboard opstellen. Vervolgens vullen we de praktische zaken in als cast, locatie, crew en apparatuur. Na de draaidag(en) duiken we direct de post-productie in om jouw promotiefilm af te ronden. Tot slot is er de mogelijkheid om onze vaardigheden en kennis in te schakelen om de promo op de beste manier te verspreiden.

WAT KOST EEN PROMOTIEVIDEO?

De prijs voor een promotievideo is vanzelfsprekend afhankelijk van het concept. Maar wij denken creatief mee met jouw budget. Bekijk vooral onze scherpe tarieven die wij aan al onze klanten aanbieden.

De daadwerkelijke kosten voor jouw promotievideo zijn afhankelijk van enorm veel factoren. Denk hierbij aan eventuele special effects, het gebruik van meerdere camera’s, het inzetten van voice-overs, het gebruik van een speciale locatie etc.
Ben je geïnteresseerd in een promotiefilm en zou je graag eerst een iets betere kostenindicatie willen ontvangen? Neem dan contact met ons, we bespreken graag vrijblijvend wat jouw video of campagne gaat kosten.

Je kan altijd een e-mail sturen naar [email protected], bellen naar 020 21 01 303 of gebruik maken van ons contactformulier om direct een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen.

BEKIJK ONZE MEEST RECENTE PROMOTIEVIDEO’S