9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

Vraag vrijblijvend een offerte video aan

 

Ben je overtuigd van het feit dat video dé stap is om meer mensen aan te spreken? Wij gaan graag met jou aan de slag om de juiste video voor je te produceren. Of het nou een instructievideo, reportage of bedrijfsvideo is, wij hebben de benodigde kennis en ervaring in huis.

Om zo goed mogelijk met je mee te kunnen denken en je een vrijblijvende offerte te kunnen sturen willen we je vragen het formulier zo goed mogelijk in te vullen.

Heb je al een idee hoe de video er uit moet komen te zien? Helemaal goed. Beschrijf jouw idee dan bij het veld Omschrijving. Heb je nog geen idee? Geen probleem. Geef dit ook aan, dan weten we dat we nog samen met jou moeten kijken naar de invulling van het idee.

Zodra wij jouw aanvraag binnen hebben gaan wij ons creatieve brein los laten op de gegevens die je hebt aangeleverd. We zullen dit een klein beetje in toom houden zodat we de tijd niet uit het oog verliezen en zullen binnen 24 uur contact met je opnemen om jouw wensen te bespreken en hoe VideoBird deze voor jou kan realiseren.

12 + 11 =