LIVESTREAM
ORGANISEREN?

Livestreaming heeft een flinke boost gekregen sinds ons land in maart 2020 in een lockdown ging. Sindsdien ondersteunen we tientallen bedrijven met het opzetten van een live productie.

 

Wij bieden livestreams aan voor seminars, masterclasses, persconferenties, evenementen.

 

Interactiviteit en engagement met je deelnemers of fans zijn belangrijke pijlers voor ons tijdens een live stream. En door op meerdere platformen en kanalen tegelijkertijd te streamen vergroten we je publiek.

 

We werken samen met:

Livestream

LIVESTREAM VIDEO’S

WE WERKEN SAMEN MET

WAT ONZE KLANTEN VAN
ONZE LIVESTREAM VINDEN

Wij zochten naar een online format om onze collega’s te informeren en samen te brengen. In samenwerking met VideoBird kwamen we tot een gaaf concept: een livestream met de feeling van een echte tv-uitzending, met interessante gasten én veel interactie! We ontvingen veel positieve reacties en we kijken uit naar de volgende samenwerking!

Marlijne Hodes

Communicatie & Marketing Professional

Altijd een weer fijne samenwerking met de crew van Videobird. Voorheen veel video-producties en nu ook online streaming van webinars en events. Zoeken mee, denken in oplossingen en krijgen het altijd voor elkaar met een mooi resultaat!!

Martin Smith

Project Manager

Het is super samenwerken met Videobird. Voor verschillende van onze nieuwbouwprojecten hebben wij voor grote groepen toekomstige bewoners workshops gegeven via een livestream. De productie van deze livestreams wordt verzorgd door het professionele en leuke team van Videobird, waardoor alles technisch altijd goed verloopt.  Een aanrader!
Franca Adamus

Senior Project Manager

JOUW LIVESTREAM LATEN ORGANISEREN?

Nieuwe livestream aanvraag