9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

INSTRUCTIEVIDEO

Betere en leukere manier om informatie te delen

Met een instructievideo leg je op een effectieve en eenvoudige manier uit hoe je product of dienst werkt. Of het nou gaat om een koffiezetapparaat, klussen, cursus boekhouden of een app. Uitleg en instructies zijn altijd welkom. Met een instructiefilm verleen je extra service aan je klanten of bezoekers. Lees ook ons artikel waarom jij aan de slag moet gaan met instructievideo’s.

DE VOORDELEN VAN EEN INSTRUCTIEVIDEO

  • Betere en leukere manier om informatie te delen
  • Versterkt de relatie met je klant
  • Verhoogt je expertstatus
  • Verminderd de druk op je klantenservice
  • Eenvoudig kosten te besparen door series op te nemen
  • Lange levensduur/inzetbaarheid

INSTRUCTIEVIDEO LATEN MAKEN DOOR VIDEOBIRD

Door onze jarenlange ervaring met het produceren van instructievideo’s, kunnen we je het beste advies geven voor jouw dienst of product. Zo hebben wij in ons portfolio o.a. instructievideo’s gemaakt rondom klussen, fitness, koken, online diensten, digitale omgevingen, cursussen en huishoudelijke apparatuur.

Wij raden je dan ook aan om ons in de beginfase erbij te betrekken. Wij geven je niet alleen advies op het juiste format dat je moet gebruiken, maar ook over de publicaties van je instructievideo(‘s).

Zodra het format is gekozen zullen we een script en shotlist opstellen om vervolgens alle praktische zaken als cast, locatie, apparatuur en props te regelen. Na de draaidag(en) duiken we direct de post-productie in waar beelden, teksten, voice-overs en muziek bij elkaar zullen komen. Vervolgens ben jij klaar om je klanten op de perfecte manier te instrueren!

WAT KOST EEN INSTRUCTIEVIDEO?

De prijs voor een promotievideo is vanzelfsprekend afhankelijk van het concept. Maar wij denken creatief mee met jouw budget. Bekijk vooral onze scherpe tarieven die wij aan al onze klanten aanbieden.

De daadwerkelijke kosten voor jouw promotievideo zijn afhankelijk van enorm veel factoren. Denk hierbij aan eventuele special effects, het gebruik van meerdere camera’s, het inzetten van voice-overs, het gebruik van een speciale locatie etc.
Ben je geïnteresseerd in een promotiefilm en zou je graag eerst een iets betere kostenindicatie willen ontvangen? Neem dan contact met ons, we bespreken graag vrijblijvend wat jouw video of campagne gaat kosten.

Je kan altijd een e-mail sturen naar [email protected], bellen naar 020 21 01 303 of gebruik maken van ons contactformulier om direct een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen.

BEKIJK ONZE MEEST RECENTE INSTRUCTIEVIDEO’S