9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

EEN VIDEOSTRIPPENKAART?? DAT KAN BIJ VIDEOBIRD

Alle soorten producties onder één dak

Flexibel en snel inzetbaar

Winstgevend voor jou en je klant

Dé oplossing voor

agency’s en marketingbureaus

JOUW EIGEN
VIDEOPRODUCTIE
AFDELING

BESPAAR TIJD MET
VIDEOBIRD INHOUSE

TRANSPARANTE
PRIJZEN

GEVARIEERD
EN
GEMAKKELIJK

Jouw eigen videoproductie afdeling

VideoBird InHouse is er op gericht om snel en efficiënt samen te werken met andere creatieve bureaus. Het gevoel van een eigen videoproductie afdeling, maar dan zonder de lasten.

Zo zullen we snel schakelen met bijvoorbeeld jullie ontwerpers, projectmanagers of andere collega’s die bij de campagne betrokken zijn.

Gevarieerd en gemakkelijk

Door dat VideoBird met een groot en gevarieerd team aan videospecialisten werkt, kunnen we jou elk soort video in de beste kwaliteit leveren en om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, heb jij alleen te maken met één aanspreekpunt.

Zo heb je dus het beste van alle videospecialisten, zonder de nadelen van eventuele schakels voor je jouw idee duidelijk en uitgewerkt hebt.

Bespaar tijd

Met name voor marketing, PR en communicatie werkzaamheden zien we steeds vaker dat we niet één maar meerdere video’s maken die vervolgens deel uitmaken van een complete campagne of strategie.

Daarom is een directe lijn voor al je audiovisuele content een must!

Zelfs wanneer je vandaag nog een video nodig hebt is dat bij VideoBird geen probleem. Wij hebben altijd de geschikte mensen voor je klaar staan.

Transparante prijzen

Voor VideoBird InHouse leden werken we met aangepaste tarieven en pakketten. Zo weet je altijd van te voren waar je aan toe bent en kun je eventueel van te voren berekenen tegen welke prijs jij de campagne gaat aanbieden bij jouw opdrachtgevers.

Projecten die we hebben gemaakt voor onze huidige VideoBird Inhouse klanten

Vrijblijvend bespreken wat VideoBird InHouse voor jou kan betekenen?