9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

Sfeerverslag laten maken

Het woord sfeerverslag zou niet beter kunnen omschrijven wat een sfeerverslag is. Het is een verslag van een sfeer. En al hoewel dat heel simpel klinkt, is het dat zeker niet. Een sfeer is namelijk niet iets dat zichtbaar is, een sfeer is iets dat je kunt voelen.

Een goed sfeerverslag zorgt er dan ook voor dat mensen die bijvoorbeeld niet aanwezig waren op een evenement, bijeenkomst of andere gebeurtenis zich toch kunnen voorstellen hoe het daar op dat moment is geweest.

Voordelen van het laten maken van een sfeerverslag

Los van dat je niet aanwezige mensen de sfeer wil laten ervaren, wil je het gevoel en de sfeer die bezoekers van de betreffende gebeurtenis hebben ervaren, zo lang mogelijk vasthouden en kunnen herleven. Met een sfeerverslag kun je bijvoorbeeld ook de nieuwste medewerk(st)er(s) laten zien hoe zo’n tweedaagse trainingssessie in de Ardennen er uit ziet, of je geeft een impressie van het festival van vorig jaar om mensen enthousiast te maken voor het aankomende festival.

In beide gevallen is het essentieel om de sfeer goed over te brengen en mensen niet alleen beelden, maar misschien nog wel meer, een gevoel te geven.

Door een afwisseling van sfeerbeelden en eventuele interviews met sprekers en bezoekers kan een videoverslag ook ingezet worden om een boodschap over te brengen.

Mocht het aansluiten op jouw doelgroep en wensen dan is het zelfs mogelijk om een live registratie te maken van de gebeurtenis.

 

Sfeerverslag laten maken door VideoBird

VideoBird maakt maandelijks meerdere sfeerverslagen. Aangezien we dit ondertussen alweer enkele jaren succesvol doen durven we te zeggen dat we hierin zijn gespecialiseerd. Dit uit zich in een team experts met kennis en ervaring én enthousiasme en creativiteit.

Wanneer we samen aan de slag gaan om de sfeer van een event vast te leggen bespreken we van te voren welke wensen er zijn en of er bijvoorbeeld een specifieke gebeurtenis plaatsvindt op het evenement welke absoluut in de video voor moet komen.

Als we hebben afgesproken hoe de video er in grove lijnen uit moet komen te zien zorgen wij voor de benodigde apparatuur, cameramensen en eventuele extra benodigdheden.

Omdat we weten dat veel opdrachtgevers het liefst zo snel mogelijk na het daadwerkelijke event een sfeerverslag delen met geïnteresseerden, is het bij VideoBird mogelijk om het sfeerverslag binnen 24 uur geleverd te krijgen.

 

Wat kost een sfeerverslag?

De kosten van een sfeerverslag zijn afhankelijk van de wensen. Wanneer we bijvoorbeeld meerdere camera’s (en daarbij meerdere cameramensen) moeten inzetten zal dit logischerwijs meer kosten met zich meebrengen dan wanneer we een camera gebruiken.

Andere onderdelen die van invloed kunnen zijn op de prijs zijn bijvoorbeeld het gebruik van een interviewer, het eventueel inzetten van materialen (belichting, microfoons etc.).

VideoBird wil ook sfeerverslagen voor zoveel mogelijk ondernemers én particulieren (denk bijvoorbeeld aan je bruiloft) beschikbaar maken en biedt daarom al sfeerverslagen vanaf € 1250,- exclusief.

Om een beter beeld te krijgen van de kosten voor het sfeerverslag dat jij in gedachten hebt, kun je het best even vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kom je bij ons sfeer proeven?

Ben jij geïnteresseerd in het laten maken van een sfeerverslag en wil je wel eens wat meer sfeer proeven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Kijk even of we online zijn op de chat, bel naar 020 21 01 303 of stuur een e-mail naar info@videobird.nl

Neem contact met ons op