9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

Wat is een reportage?

We produceren zowel reportages als documentaires. Een videoreportage is een informatief programma, meestal zonder achtergrondinformatie. Met een weergave van gebeurtenissen en feiten informeer je de kijkers. Daarentegen is een documentaire veel ingewikkelder. In een documentaire ligt de focus op de visie van de maker. Er wordt gebeurtenissen getoond. Ook wordt er een weergave van de werkelijkheid getoond en heeft de maker een mening over.

 

Waarom een reportage inzetten?

Een videoreportage gaat verder waar de bedrijfsvideo is gestopt. Door klanten en experts aan het woord te laten, versterk je je boodschap.

 

Hoe gaat VideoBird te werk met een reportage?

In ons voorgesprek bepalen wij samen welke stijl het beste bij jou en jouw doelgroep past. Indien gewenst is het ook mogelijk om een videoreportage binnen 24 uur aan te leveren, om de video zo actueel mogelijk te houden.

Wij produceren aan de hand van vooraf uitgedacht script en scenario, maar we produceren ook volgens de run and gun’ methode. Dit houdt in dat het grootste gedeelte van de reportage ter plekke, op het evenement of de locatie, wordt ingevuld. Er zijn verschillende stijlen mogelijk.

 

Wat kost een reportage?

De reportages die wij produceren vallen over het algemeen binnen het standaard pakket. Een complete reportagevideo heb je al voor maar 700,- euro. Meer informatie vind je op de tarievenpagina.

 

Een reportage laten maken?

Wil je emoties wekken bij je klanten? Neem vandaag nog contact op met onze expert Bo Spindelaar en mail naar reportage@videobird.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op