9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

Promo laten maken

Promo’s zijn er al jaren in allerlei vormen en maten. Dat komt hoogstwaarschijnlijk doordat promo’s zo’n beetje de allereerste commerciële video’s ooit waren.

De definitie van een promo is een filmpje of spotje gemaakt voor promotiedoeleinden. 

Een promotie video kun je inzetten om iets te promoten. In de praktijk hebben we het dan vaak over het promoten van een product, dienst of geheel bedrijf. Een promo laten maken doe je om met behulp van video de meerwaarde van een product, dienst of bedrijf uit te kunnen leggen.

Hoe gebruik ik een promo?

Waar we enkele jaren geleden elk kwartier een promotie video, in de vorm van een commercial, tussen onze favoriete films en series door kregen zien we promo’s vandaag de dag vooral op het internet.

Afhankelijk van jouw doelgroep kan het ook nog steeds interessant zijn om jouw video op televisie of andere platformen te tonen.

Je kunt een promotiefilmpje bijvoorbeeld tonen op een display in een winkel. Stel dat je een product in de schappen van een winkel hebt liggen en je wilt zeker weten dat de klanten goed en duidelijk uitgelegd krijgen waarom ze specifiek dit product moeten hebben en niet dat van de concurrent. Wie kan dat dan beter uitleggen dan jijzelf?

VideoBird kan samen met jou zorgen voor een mooie, duidelijke promotiefilm waarin jijzelf vol passie en enthousiasme beschrijft wat dit product zo bijzonder maakt.

En om (meer dan) twee vliegen in één klap te slaan zorgen we ervoor dat je deze promo ook kunt gebruiken op social media en je website, want ook daar komen mensen voorbij die moeten weten waarom zij dit specifieke product moeten hebben.

Promo laten maken door VideoBird

VideoBird heeft ondertussen een groot team specialisten met jaren ervaring in het bedenken en realiseren van promotievideo’s van producten tot diensten en van diensten tot bedrijven.

Omdat we van mening zijn dat we de mooiste en beste video’s alleen kunnen maken wanneer dit in samenspraak met de opdrachtgever gaat, doen we rustig aan en proberen we ons enthousiasme in toom te houden.

In eerste instantie zullen we met elkaar in gesprek gaan om jouw ideeën voor de promotievideo te bespreken. Tijdens dit gesprek krijgen wij al een goed idee voor een script en we zullen natuurlijk waar nodig advies geven om tot het beste resultaat te komen.

Een belangrijk punt in deze gesprekken is het doel dat je wenst te bereiken met het promotiefilmpje. Wil je bijvoorbeeld naamsbekendheid genereren of mensen daadwerkelijk overhalen tot het aanschaffen van het product of het afnemen van de dienst?

Zodra we, door overleg, tot een script en storyboard zijn gekomen zullen we kijken naar welke middelen we moeten inzetten, op welke locatie er opgenomen zal worden en andere soortgelijke praktische zaken.

Uiteindelijk zullen we zorgen voor de opnames, het bewerken van de opnames en uiteraard de oplevering van de promotievideo.

Wat kost een promo?

De prijs voor een promo is, net als de andere prijzen bij VideoBird, lekker scherp. Op die manier kunnen wij onze promotievideo’s beter promoten.

De daadwerkelijke kosten voor jouw promotievideo zijn afhankelijk van enorm veel factoren. Denk hierbij aan eventuele special effects, het gebruik van meerdere camera’s, het inzetten van voice-overs, het gebruik van een speciale locatie etc.

Ben je geïnteresseerd in een promotiefilmpje en zou je graag eerst een iets betere kostenindicatie willen ontvangen? Neem dan even contact met ons, we bespreken graag vrijblijvend met je wat jouw idee ongeveer gaat kosten.

Als we niet allemaal op locatie zijn kun je ons bereiken via de chat of je kunt een e-mail sturen naar info@videobird.nl, bellen naar 020 21 01 303 of gebruik maken van ons contactformulier om direct een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen.

Neem contact met ons op