9:30 - 17:30 bereikbaar!

Wat is een luchtvideografie?

Een luchtvideografie is een video vanuit de lucht. We monteren een hoogwaardige camera aan een drone. Met een draadloos bediener inclusief een monitor besturen de gecertificeerde dronepiloten de drone.

 

Waarom een luchtvideografie inzetten?

Voor veel projecten is het inzetten van videografie met behulp van drones van grote toegevoegde waarde. Het maakt de productiewaarde en uitstraling van uw video een stuk professioneler.

Het gebruik van luchtvideografie, oftewel aerial shots kan bij verschillende soorten videoproducties worden ingezet. Met name bij promotievideo’s, sportactiviteiten, outdoor festivals, vastgoed en bedrijfsfilms zijn aerial shots zeer geliefd. Wij bieden tevens de optie van luchtfotografie aan.

 

Hoe gaat Videobird te werk met een luchtvideografie?

We vinden belangrijk om de stijl van je bedrijf aan te houden. We zijn nauw betrokken tijdens het creatief denkproces. We maken een van de mooiste luchtvideo’s van Amsterdam. Door de jaren heen hebben we meer dan 100 luchtvideo’s gemaakt. Voor reisvideo’s nemen wij onze eigen DJI Mavic Pro mee. Deze drone is erg compact, waardoor hij ideaal is om tijdens reis mee te nemen.

 

Wat kost een luchtvideogafie?

Over het algemeen vallen luchtvideo’s binnen het uitgebreid pakket. Je hebt een complete spraakmakende luchtvideo voor maar 1250,- euro. Meer informatie vind je op de tarievenpagina.

 

Luchtvideografie laten maken?

Wil je door spectaculaire aerials shots de aandacht van je bezoekers vasthouden? Neem vandaag nog contact op met onze expert Jan Jelle en mail naar luchtvideografie@videobird.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op