9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

Live registratie laten maken

Hoe los je het probleem op waarbij je een zaal hebt met ruimte voor 100 mensen terwijl er 1.000 mensen geïnteresseerd zijn? Door het laten maken van een live registratie.

Het livestreamen van sportevenementen vinden we tegenwoordig al vrij normaal, maar het lijkt erop dat we ons nog niet helemaal bewust zijn van de voordelen van het zakelijk inzetten van live registratie.

Als we naar grote spelers als YouTube, Facebook en Instagram kijken krijgen we alleen nog maar extra bevestigd dat het uitzenden van live beelden de nieuwe manier van communiceren is.

De voordelen van live streamen

De voordelen van video zijn grotendeels bekend. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, je kunt persoonlijkere content maken en je kunt complexere producten of diensten in verhouding makkelijker uitleggen.

Wanneer je kiest voor het livestreamen van bijvoorbeeld je workshop, bijeenkomst of grand opening maak je niet alleen gebruik van de voordelen van video maar ook nog eens van de voordelen van het feit dat de beelden live zijn.

Echter dan live kan het niet woorden. Wanneer je live beelden uitzendt heeft de kijker (onbewust) door dat je geen tijd hebt om eventuele foutjes weg te poetsen in de bewerking. Met andere woorden “What you see is what you get”.

Daarnaast zijn mensen getriggerd door het feit dat zij nu moeten kijken om niets te missen. Wanneer je ervoor kiest om iets live uit te zenden (en niet op te nemen en later nogmaals beschikbaar te maken) is het nu of nooit.

Dit is een verleiding die maar weinig mensen kunnen weerstaan waardoor je over het algemeen meer kijkers behaald met live streaming dan met een ‘normale’ video.

Live registratie laten maken door VideoBird

Live registratie is mede door de technologie, diensten en kennis tegenwoordig voor veel meer situaties in te zetten dan enkele jaren geleden het geval was.

Sterker nog, we merken dat veel kleinere ondernemingen niet aan live streaming denken omdat zij bang zijn dat het niet binnen hun budget past. VideoBird wil die barrière doorbreken en laten zien dat live streaming interessant is voor meer dan alleen grote, gevestigde bedrijven.

Samen met jou kijken we graag naar de beste manier om jouw event live uit te zenden. Of dit nou is via YouTube Live, een Facebook Live video, je eigen website of welk ander platform dan ook.

Door de jaren ervaring en kennis die we hebben opgedaan weten we dat het meer is dan enkel op de knop drukken en uitzenden. We kijken dus ook samen naar een script en distributieplan om te zorgen dat de livestream niet alleen kwalitatief goed in elkaar zit maar dat er ook daadwerkelijk mensen naar de stream kijken.

Wat kost een live registratie?

Het opzetten van een kwalitatief goede livestream is onder andere afhankelijk van de apparatuur die hiervoor gebruikt kan worden. Hoeveel en welke apparatuur hiervoor nodig is, is afhankelijk van de wensen.

Wil je bijvoorbeeld een evenement uitzenden door gebruik te maken van meerdere camera’s dan is het logisch dat dit meer kosten met zich meebrengt dan wanneer je een presentatie vanaf één camerastandpunt live wilt uitzenden.

Net als met alle video’s is het dus zo dat de uiteindelijke kosten enorm afhangen van de wensen en de materialen, het personeel en de tijd die hiervoor nodig zijn.

We kunnen al voor je aan de slag met een live registratie vanaf € 700,-

Vraag ons het hemd van ons live

Denk je dat live registratie een meerwaarde kan zijn voor jouw onderneming? Neem eens vrijblijvend contact met ons op om de ideeën te bespreken. We kijken graag waar onze kennis en ervaring jouw idee kan versterken om uiteindelijk tot een mooie live registratie te komen.

Je kunt ons bellen op 020 21 01 303, een e-mail sturen naar info@videobird.nl of misschien zijn we op het moment wel aanwezig op de chat.

Neem contact met ons op