9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

Wat is een lifestyle video?

Lifestyle is een ruim begrip. Meeste mensen associëren lifestyle met gezondheid, maar is natuurlijk niet zo. Met een lifestyle video leggen we de focus op alle onderdelen die binnen iemands levensstijl passen.

 

Waarom een lifestyle video inzetten ?

Mode, interieur, gadgets, reizen, sporten en voeding zijn allemaal onderdelen die binnen iemands levensstijl passen. Deze onderwerpen kan zich perfect uitlenen voor video’s. Of je nu een reisorganisatie, modeplatform, foodblog, sportschool of webshop beheert; je kunt niet meer om videocontent heen!

 

Hoe gaat VideoBird te werk met lifestyle video?

Wij hebben op al deze gebieden ervaring in het maken van losse video’s, vlogs, series en gehele campagnes. Door in de video gebruik te maken van interactieve knoppen waar de kijker op kan klikken, kunnen ze direct doorgestuurd worden naar de juiste webshop van jou of van één van jouw partners of sponsors.

Wat kost een lifestyle video?

Over het algemeen valt lifestyle video binnen het standaard pakket. Je hebt een complete lifestyle video voor maar 700,- euro. Meer informatie vind je op de tarievenpagina.

 

Lifestyle video laten maken?

Wil jij nieuwe videocontent voor je lifestyle?  Neem vandaag nog contact op met onze expert Thomas Velker door de onderstaande formulier in te vullen en bespreek de mogelijkheden!

Neem contact met ons op