9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

Wat is een instructievideo?

Met een instructievideo leg je eenvoudig uit over je product of dienst. Het is een effectieve manier om uitleg te geven. Of het nou gaat om een koffiezetapparaat, klussen, cursus boekhouden of een app. Uitleg en instructies zijn altijd welkom. Een instructievideo verleen je extra service aan je klanten of bezoekers.

 

Waarom een instructievideo inzetten?

Een instructievideo is ideaal om eenvoudig informatie over te brengen. Klanten waarderen dat bedrijven goede service verlenen. Daarnaast verminder je de druk op je klantenservice.

 

Hoe gaat VideoBird te werk met instructievideo

Een instructievideo laten maken vergt veel tijd We vinden belangrijk dat we een instructievideo produceren dat bij je doelstelling past. Daarom helpt VideoBird jou gedurende het gehele proces, zodat we de perfecte instructievideo samen kunnen produceren. Je kunt gebruik maken van animaties, zelf geschoten film of eigen beeldmateriaal. Een goede balans tussen beeld, gesproken tekst en titelanimaties zorgt voor een effectieve instructievideo. Dit zorgt ervoor dat de klant driemaal zoveel informatie kunt verschaffen.

 

Wat kost een instructievideo?

Wij kunnen voor ieder product of dienst een instructievideo produceren met het budget dat bij jou past. Over het algemeen vallen instructievideo’s binnen het standaard pakket. Meer informatie vind je op de tarievenpagina.

 

Een instructievideo laten maken?

Instructievideo laten maken? Wil je beter klantenservice verlenen? Neem vandaag nog contact op met onze expert Bram Rost en mail naar instructievideo@videobird.nl of vul de onderstaande formulier in om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op