9:30 - 17:30 bereikbaar!

Wat is een horeca video?

Een horeca video is een optimale combinatie van exterieur, interieur, keuken, bediening en sfeer. Door een online video laat je potentiële gasten de juiste imago zien.

 

Waarom een horeca video inzetten?

Hoe overtuig je potentiële gasten om voor jouw restaurant of hotel te kiezen? Een goed vindbare website, foto’s en positieve beoordelingen zijn een must. Hoogstwaarschijnlijk heb je dit al voor elkaar.

Om een stap voor te zijn op uw concurrenten en jouw potentiële gasten een nog betere indruk van jouw horeca zaak te geven maken we graag een unieke horeca video voor jouw onderneming.

 

Hoe gaat VideoBird te werk met een horeca video?

Samen met jou bespreken we van tevoren wat we precies in beeld willen brengen en hoe we dat gaan realiseren. Wij vinden het cruciaal dat we de juiste tone-of-voice aan de video geven. Daarom is iedere horeca- en hotelvideo uniek.

Ook streven we ernaar om de video zo dynamisch mogelijk te houden en niet een statige video te maken dat met name bestaat uit het interieur van uw zaak. Om de film een filmisch gevoel te geven, gebruiken wij speciale filmapparatuur en technieken die men ook gebruikt in de filmindustrie.

Tot slot is er veel meer mogelijk dan 1 algemene sfeervideo. Zo kan je er ook voor kiezen om iedere week een speciaal gerecht uit te lichten. Of neem de bezoekers van je website en social media kanalen mee door middel van een 360 graden video.

 

Wat kost een horeca video?

Over het algemeen valt horeca clip binnen het standaard pakket. Je hebt al voor 700,- euro een complete professionele video. Meer informatie vind je op de tarievenpagina.

 

Horeca video laten maken?

Wil je reserveringen voor je cafe, restaurant of hotel? Neem vandaag nog contact op met onze expert Thomas Velker om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op