9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

Fotografie

Fotografie is niets anders dan het vastleggen van voorwerpen of verschijnselen door middel van een fotocamera. Alhoewel het simpel klinkt is het niet zo, denk hierbij aan de belichting van de foto, de timing tijdens het fotograferen, de sfeer. Kortom fotografie vergt veel kennis en vakmanschap!

Voordelen van fotografie

Fotografie neemt veel voordelen met zich mee en kunnen op verschillende manieren worden ingezet. We hebben professionals in dienst die verstand hebben van beeldtaal en visuele communicatie. Zo kunnen wij de juiste foto’s maken om jouw doel te behalen. Je kunt foto’s gebruiken om; boodschap te versterken, producten en diensten beter uit te lichten, representatieve beeld van je bedrijf te creëren.

Veel bedrijven weten het effect niet van visuele communicatie. Goede Foto’s creëert herkenbaarheid en betrouwbaarheid. Daarnaast zorgt foto’s ervoor dat de bezoekers langer op je website blijft. De kans is dus hoger dat de bezoekers een dienst of product afneemt.

Kosten fotografie

De kosten voor een fotografieopdracht kan verschillend zijn. Het hangt natuurlijk van je wensen af en wat voor soort fotografie je wilt. Wij produceren bijna alle soorten type foto’s: van event tot fashion, sport, corporate, travel en product.

Onderdelen die invloed hebben op de kosten zijn aantal foto’s die je wilt hebben, aantal fotografen voor jouw fotografieoprdacht, het eventueel inzetten van materialen.

Foto’s laten maken?

Ben jij geïnteresseerd in het laten maken van professionele foto’s? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 020 – 21 01 3030 of stuur een e-mail naar info@videobird.nl

Neem contact met ons op