9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

Een bruiloftsvideo laten maken

Het is zover: binnenkort geven jullie elkaar het jawoord! Een spannend moment, veel dingen die geregeld moeten worden en keuzes die jullie moeten maken. Maar een ding is zeker: het zal een fantastische dag worden. En wat is er nou mooier dan deze dag van begin tot eind vastleggen op video?! Juist: helemaal niks. In deze brochure vind je uitgebreid de kosten van een bruiloftsvideo.

 

Voordelen van een bruiloftsvideo

Aan het maken van een bruiloftsvideo zitten veel voordelen, maar een hiervan, en misschien wel de belangrijkste, is dat je de dag eindeloos kunt herbeleven. Van het aankleden en opmaken tot de ceremonie, van de speeches en receptie tot het feest.

 

Bruiloftsvideo laten maken door VideoBird

Op jullie trouwdag zullen minstens twee cameramannen de gehele dag aanwezig zijn. Van het opmaken en aankleden tot en met (een deel van) het feest.

We raden aan om op jullie trouwdag altijd met twee camera’s te filmen. De ene cameraman start bij de bruid, de andere bij de bruidegom. Zo kunnen we het aankleden van de bruidegom en het opmaken van de bruid afzonderlijk meenemen in de video. Er gebeurt ontzettend veel op zo’n dag en het is jammer om iets te missen.

Na het aankleden reist de cameraman mee met de bruidegom om de bruid op te halen. Vanaf hier zal er de hele dag met twee cameramensen gefilmd worden.

Gedurende de dag zullen onze cameramannen zich zo onzichtbaar mogelijk opstellen en de hele dag met jullie meemaken. Een paar uurtjes na de start van het feest gaan de cameramannen er vandoor en feesten jullie door tot in de laatste uurtjes.

Ongeveer een a twee weken na de trouwdag ontvangen jullie de eerste versie van de montage. Dit is vaak een video van 5 a 10 minuten. Indien gewenst kunnen we ook een versie van 1 minuut maken voor Instagram en als ‘teaser’ van de lange video.

Het is eventueel mogelijk om al op de bruiloft zelf een montage van een gedeelte van de dag te laten zien. Handig voor als er later gasten bijkomen die het begin hebben moeten missen.

 

360 VR met je bruiloft

Een nieuwe, hele leuke trend op het gebied van trouwvideo’s: de 360 graden VR-video’s. Door middel van een speciale VR-bril kun je je bruiloft in 360 graden nogmaals beleven alsof het nu is!

 

Wat kost een bruiloftsvideo?

De kosten van een bruiloftsvideo hangen helemaal af van jullie wensen. Denk hierbij aan: het aantal cameramensen, het gebruik van een drone, VR-opnames etc.

Wil jij weten wat een video voor jullie bruiloft kost? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Neem contact met ons op