9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

Wat is een bedrijfsvideo ?

Met een bedrijfsvideo kan je de producten en diensten aantrekkelijk vertalen aan je doelgroep. In een paar minuten kan je uitleggen waar je voor staat en wat je belangrijk vindt in je product of dienstverlening. Een duidelijk bedrijfsimpressie zorgt voor een betrouwbare imago en betere klantrelaties.

 

Waarom een bedrijfsvideo inzetten?

Een bedrijfsfilm kan op verschillende manieren worden ingezet. Je kunt je producten en diensten onder de aandacht brengen; klanten of bezoekers aanzetten tot actie of voor interne communicatie. Veel bedrijven gebruiken bedrijfsfilm om hun merk/bedrijf te promoten op het internet. Door unieke video content onderscheiden bedrijven zich van hun concurrenten. De bedrijfsfilms die wij hebben geproduceerd worden veelal gebruikt voor externe communicatie. Om uiteindelijk meer winst, bereik of omzet te genereren.

 

Hoe gaat VideoBird te werk met bedrijfsvideo

Wij helpen je graag met het bedenken en het uitwerken van een videoconcept dat past bij je doelstelling. Wie wil je bereiken en waarom? En wat is de boodschap van je bedrijf of organisatie? Dit zijn voorbeelden van vragen waar wij samen met jou een invulling aan gaan geven. Van hieruit kunnen wij bepalen welk soort bedrijfsfilm het beste bij jou past. Wij zijn betrokken bij het gehele proces, van het creatief meedenken tot aan de oplevering op je website of andere media.

 

Wat kost een bedrijfsvideo?

De video’s die wij produceren vallen over het algemeen binnen het uitgebreide pakket. Een complete bedrijfsvideo heb je al voor maar 1250 euro. Meer informatie vind je op de tarievenpagina.

 

Een bedrijfsvideo laten maken?

Wil je groter publiek bereiken of meer omzet te genereren? Neem vandaag nog contact op met onze expert Floris Modderman. En bespreek de mogelijkheid.

Neem contact met ons op