9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

Animatiefilm laten maken

Animatiefilms zijn al een tijdje erg populair. Er zitten dan ook veel voordelen aan het gebruiken van animaties. Voordat we in de voordelen van animatiefilmpjes duiken is het goed om een duidelijk beeld te krijgen van wat animaties precies zijn.

Volgens Wikipedia is de definitie van het woord Animatie “de illusie van beweging door het na elkaar afspelen van verschillende stilstaande beelden”.

 

Voordelen van animatiefilms

Een van de grootste voordelen van animaties is het feit dat je ze tijdloos kunt maken. Met een animatiefilm kun je bijvoorbeeld voorkomen dat je een bedrijfsfilm hebt gemaakt waar enkel personeelsleden in voorkomen die niet meer in dienst zijn.

Een animatie kun je 2D of 3D maken. Het voordeel hiervan is dat je met 3D animaties een product bijvoorbeeld mooi kunt uitlichten.

Naast bovenstaande voordelen staan animaties er om bekend dat ze uitermate geschikt zijn om ingewikkelde kwesties op een heldere, visuele manier duidelijk kunnen maken. Misschien je bijvoorbeeld wel eens gehoord van een explanimation, dit is een mooi bij elkaar gevoegd woord voor uitleg animatie.

In ons artikel De ins en outs van Animaties gaan we nog iets dieper in op de verschillende stijlen van animaties.

 

Animatiefilm laten maken door VideoBird

Dat een animatie video enorm veel voordelen heeft mag duidelijk zijn, maar we kunnen ons voorstellen dat je nog niet helemaal voor jezelf duidelijk hebt hoe jij kunt gaan genieten van die voordelen. Daar komt VideoBird in beeld.

 

Los van onze animatiefilm expert Dave Straatmeyer beschikt VideoBird over een groot team specialisten die jou kunnen helpen om stap-voor-stap bij de animatie uit te komen die jij voor ogen hebt.

 

Zelfs wanneer je op het moment nog niets voor ogen hebt kunnen we je verzekeren dat het allemaal goed komt. We kunnen je laten zien wat wij tot nu toe al hebben gemaakt, bespreken welke mogelijkheden er überhaupt zijn en op die manier gezamenlijk beginnen aan een script, scenario en storyboard.

 

Wat kost een animatiefilm?

VideoBird hanteert scherpe prijzen voor al zijn video’s. Een animatievideo kan dan ook al gemaakt worden vanaf € 1000,- exclusief. Door de prijs voor een animatiefilmpje relatief laag te houden kunnen zoveel mogelijk ondernemingen gebruik maken van deze creatieve, visuele manier van communiceren.

Ben je een marketing- bureau of agency of verwacht je in de toekomst vaker gebruik te kunnen maken van videodiensten, waaronder animaties? Kijk dan eens naar ons InHouse abonnement.

Door in goed overleg een samenwerking aan te gaan kunnen we het voor beide partijen interessanter maken.

 

Animatievideo bespreken?

Heb je genoeg informatie en wil je zo snel mogelijk aan de slag met je animatie of wil je juist nog even rustig alles op een rijtje krijgen vanuit ons? Vul het onderstaande contactformulier, stuur een e-mail naar info@videobird.nl of bel ons gewoon direct op 020 21 01 303.

Neem contact met ons op