9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

Tony’s Chocolonely Case

Promo Tony’s Chocolonely Delivery

The Eels zeiden ’t al en de Tony’s zijn het daar helemaal mee eens: I like birds! Het team van Videobird is snel, flexibel en ook nog ‘es hartstikke relaxed om mee te werken. Met man, macht en een indrukwekkende lading apparatuur manoeuvreerden ze zich moeiteloos over ons drukste evenement. Knap werk joh!
Amber Kuipers

Junior Communicatie Specialist , Tony's Chocolonely

Tony’s Chocolonely heeft een duidelijk doel: slavernij verbannen uit de cacao-industrie. Eén van de belangrijkste manieren om hun missie te laten slagen: opvallen! Dat doen ze door een jaarlijkse Tony’s Fair te organiseren die wel ff wat anders is dan het reguliere bedrijfsfeestje. En door een choco-machine te bouwen waarmee je je eigen reep kan laten samenstellen, om die vervolgens thuis te laten bezorgen. Dat opvallen lukt ook aardig buiten de landsgrenzen: dit jaar lanceerde Tony’s in de UK.

Tony’s missie is VideoBird op het lijf geschreven. De laatste jaren mochten wij onder andere deze video maken waarin de Unlimiteds choco-machine wordt aangekondigd, die flink viral is gegaan. Ook mochten we Tony’s voorstellen aan het Engelse publiek. En we verzorgen jaarlijks de spectaculaire aftermovie van de Tony’s Fair!

]