9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

LINDA.TV

Glamourtime:  Zand Festival 2019

Het is altijd fijn samenwerken met de jongens van VideoBird. Ze zijn flexibel in hun beschikbaarheid en altijd goed bereikbaarheid. De video’s die ze aanleveren voldoen aan de standaarden die we hanteren bij LINDA.originals.

Manouk da Graça

Videocoördinator, LINDA.originals

Vanaf het begin van VideoBird maken we al video’s voor Linda.TV. De meeste video’s die we voor het populaire kanaal maken zijn Glamourtime, met Martijn Nekoui, en Janice over Jurken. Daarnaast filmen we ook regelmatig op covershoots en evenementen.

Glamourtime is een sfeerverslag van een evenement gepresenteerd door Martijn. Op een kritische maar hilarische wijze ondervraagt hij de bezoekers en de BN’ers. Dit leidt vaak tot hysterische quotes en beelden waar ook wij op kantoor van mee genieten.

Janice over Jurken is een reportage vanaf de rode loper. Janice gaat onder andere naar het Televiziergala, maar ook veel premieres en andere glamourfeestjes.

Onze birds Floran en Thomas filmen en monteren deze items. De leukste was volgens Floran toch echt wel de opname in Disneyland Parijs waar ze een weekend gingen filmen en een fast pass kregen om overal snel in te kunnen.

Elke montage wordt snel opgeleverd: binnen een dag ontvangt de redactie van Linda.TV de eerste versie van de montage. Zodra we de feedback hebben ontvangen, meestal een dag later, wordt de definitieve versie aangeleverd.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

]