9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03
Het Concertgebouw

Het Concertgebouw

Reportages Het Concertgebouw

‘Het was fijn om met Videobird te werken tijdens de ZomerConcerten. De reportages wilden we zo snel mogelijk na de concerten online plaatsen. Snel schakelen en proactief en flexibel zijn is dan erg belangrijk en daar is VideoBird heel goed in.

Iris van der Valk

Social Media Manager

Dit jaar werden de zomerconcerten van Het Concertgebouw mede mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij. Het resultaat was een zeer uiteenlopende programmering met onder andere Ilse de Lange, Gallowstreet, Star Wars, The Blind Boys of Alabama & Amadou en Mariam en onze Songfestival held Duncan Laurence. Wel even wat anders dan de 4e symfonie tsjaikovski.

Van meerdere concerten maakten we de reportages, waar we naast prachtige beelden ook interviews afnamen met de artiesten en bezoekers. Het resultaat: Een prachtige documentatie van een zeer breed publiek in Het Concertgebouw dat ook een genot is om naar te luisteren.

Ilse de Lange

Gallowstreet

Wil je een videoreportage voor een belangrijke evenement, congres of een andere belangrijke gebeurtenis? Klik op de onderstaande knop en vraag vrijblijvend een offerte aan. We denken graag met je mee aan een nieuw concept.

]