9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

De Pindakaaswinkel: de hipste pindakaas

De Pindakaaswinkel: De hipste pindakaas

Professioneel en super creatieve jongens, erg tevreden!!!!

Michiel Vos

bedenker, eigenaar, De Pindakaaswinkel

StoryBird, de nieuwe tak van VideoBird heeft een reclame gemaakt voor de pindakaaswinkel! Samen met de pindakaaswinkel hebben wij het concept gecreëerd, geproduceerd en geregisseerd!

In de reclame is een reactie te zien op de reclames waar wij zelf mee zijn opgegroeid. In plaats van het jongetje op het hek met een bammetje pindakaas zien wij nu een iewat gelikte twintiger met een hele lijst aan dingen waar een millennial merk aan hoort te voldoen.

We wilden bij dit project vooral iets neerzetten wat wij zelf nog nooit hadden gezien, met een dosis humor en een klein beetje zelfreflectie. Of ons dat gelukt kan je zelf bepalen door natuurlijk de video te bekijken!

Backstage met VideoBird

Social Media Clips

De leukste promotievideo laten maken?

Met maar liefst 2599 weergaves en  75 positieve reacties op hun instagram account heeft De Pindakaaswinkel zijn engagement enorm vergroot. Wil jij ook een video die de betrokkenheid vergoot? We denken graag met je mee. Samen gaan we de beste video maken die bij jou past. Klik op de onderstaande knop en vraag vrijblijvend een offerte aan.

]