9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03
EVG START

EVG START

Employer Branding Video EVG Start

Het was super om samen te werken met Videobird. Een jong team die begreep wat wij nodig hadden. Wij hebben nu een video die onze doelgroep aanspreekt.

Marloes van de Weide

Talent scout , EVG Start

Recruitment en employer branding campagnes zijn booming. En video speelt een steeds belangrijkere rol hierin. Vacature Video’s, testimonials, brand identity videos of gewoon leuke content over het bedrijf is ondertussen een verplicht onderdeel van je employer branding strategie geworden.

Eén van die partijen die een grote rol speelt in de wereld van online werven is Jobs Republic. Dit doen zij met name door de inzet van social media. Samen met hun produceren we o.a. video’s voor EVG Start verschillende videocontent. In dit concept volgen we twee personen die via EVG Start een mooie en uitdagende baan hebben gevonden. Daarnaast hebben we de website voorzien van een videobanner.

Quote: Het was super om samen te werken met Videobird. Een jong team die begreep wat wij nodig hadden. Wij hebben nu een video die onze doelgroep aanspreekt. Marloes van der Weide – Talentscout EVG Start

]