9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

BRUILOFT VIDEO

Het is zover: binnenkort geven jullie elkaar het jawoord! Een spannend moment, veel dingen die geregeld moeten worden en keuzes die jullie moeten maken. Maar één ding is zeker: het zal een fantastische dag worden. En wat is er nou mooier dan deze dag van begin tot eind vastleggen op video?! Juist: helemaal niks.

DE VOORDELEN VAN EEN BRUILOFT VIDEO

  • De mooiste dag van je leven professioneel vastgelegd
  • Brengt meer emotie los dan stilstaande beelden
  • Gemakkelijk te delen met familie, vrienden, collega’s of kennissen die er niet bij waren
  • Herbeleef de bijzondere momenten alsof je er weer bij was met Virtual Reality

TROUWVIDEO LATEN MAKEN DOOR VIDEOBIRD

Met VideoBird hebben we verschillende soorten bruiloftsfilms mogen maken. Van intieme ceremonies in de tuin tot aan afgehuurde strandtenten, clubs of hotels in het buitenland. Eén ding hebben ze gemeen: het draait om jullie, het bruidspaar.

Jullie bepalen dan ook onze werkwijze. Moeten we vooral registeren of ook onderdelen regisseren. Wil je dat we er vanaf het opmaken en aankleden bij zijn of pas bij de ceremonie? En gaat het om één locatie of meerdere? Al deze factoren hebben invloed op de manier waarop wij het zullen aanpakken op de dag zelf.

Verder kunnen we meerdere soorten video’s aanleveren. Vele bruidsparen kiezen voor een langere versie van tussen de 5 en 10 minuten en een korte versie van rond de 1 minuut om te delen op social media. Ook is het mogelijk om al een video op de dag zelf te monteren, zodat je in de avond al samen met je gasten kan terugkijken naar deze mooie dag.

Meer informatie en inspiratie voor trouwvideo’s kan je lezen in ons artikel hierover.

WAT KOST EEN BRUILOFT VIDEO?

De kosten van een bruiloftsvideo hangen helemaal af van jullie wensen. Denk hierbij aan: het aantal cameramensen, het gebruik van een drone, VR-opnames etc.

In deze brochure vind je uitgebreid de kosten van een bruiloftsvideo.

Wil je een meer gedetailleerde kostenindicatie dan kan je ons altijd een e-mail sturen naar info@videobird.nl, bellen naar 020 21 01 303 of gebruik maken van ons contactformulier om direct een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen.

BEKIJK ONZE MEEST RECENTE BRUILOFT VIDEO’S