9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

BEDRIJFSFILM

geeft je bedrijf een professionele uitstraling
Met een bedrijfsvideo of corporate film refereren wij naar video’s die gemaakt zijn voor de Business to Business sector. De doelgroep zijn dus geen particulieren, waardoor de tone-of-voice en filmstijl een andere aanpak vraagt dan bijvoorbeeld een lifestyle video.

Dit hoeft niet direct te betekenen dan de gehele film een zakelijke houding moet aannemen. Integendeel, de ‘klassieke bedrijfsfilms’ verliezen terrein en moeten plaats maken voor meer creatieve films. En daar zijn wij alleen maar blij mee!

DE VOORDELEN VAN EEN BEDRIJFSVIDEO

  • Geeft je bedrijf een professionele uitstraling
  • Meer engagement op zakelijke platformen zoals LinkedIN
  • Biedt een aantrekkelijke manier van communiceren
  • Helpt met het aantrekken van nieuwe klanten

B2B VIDEO LATEN MAKEN DOOR VIDEOBIRD

Bij VideoBird ben je aan het juiste adres voor je B2B video’s. Zowel voor externe als interne content kan je bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat voor soort format het best zal werken voor jouw doel en hoe je jouw video in moet zetten.

Onze expertise met bedrijfsfilms is erg uiteenlopend. Wij zijn o.a. werkzaam in de financiële sector, real estate/vastgoed, start-ups, brancheverenigingen en legal.

Wij zijn op de hoogte van de trends en mogelijkheden als het aankomt op online video’s, zodat je nooit de plank mis slaat met je film. Schakel ons daarom bij het begin proces al in zodat we het beste advies aan je kunnen geven.

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Lees dan ons artikel met 20 ideeën voor B2B video’s en laat je inspireren.

WAT KOST EEN BEDRIJFSVIDEO?

De tarieven voor een B2B video zijn uiteenlopend. Zo zal een uitgebreide corporate film over je bedrijf richting de €10.000,- kunnen gaan, maar heb je al een testimonial video voor €750,- euro. Maar wij denken altijd creatief mee met jouw budget. Bekijk vooral onze scherpe tarieven die wij aan al onze klanten aanbieden.

Ben je geïnteresseerd in een bedrijfsfilm en zou je graag eerst een iets betere kostenindicatie willen ontvangen? Klik dan op de onderstaande knop en vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

BEKIJK ONZE MEEST RECENTE BEDRIJFSFILMS