9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03
De Online Pubquiz

De Online Pubquiz

De Online Pubquiz

Ken je dat gevoel dat je thuis op de bank zit, bij een saaie kringverjaardag of het zoveelste etentje met je huisgenoten? Dat je eigenlijk heel veel behoefte hebt om de lunch met je
schoonouders eens anders aan te pakken?

Videobird heeft de oplossing om je hersenen te kraken of indruk te maken met jouw kennis, want wij introduceren De Online Pubquiz!

De Online Pubquiz: Het gratis YouTube-kanaal voor pubquizzen.

Videobird ontwikkelt momenteel onder leiding van onze eigen Bird en quizmaster Rolf Beens ons kindje: De Online Pubquiz. Een productie die we zelf hebben bedacht, geproduceerd en
gepubliceerd op ons Youtube kanaal. Ja, geheel gratis.

De quiz bestaat uit vijf rondes, namelijk een thema ronde, algemene kennis, een muziekronde, filmtrivia en we eindigen met een afbeeldingenronde. We zorgen voor genoeg
niveauverschil en variatie in kennis, waardoor de quizzen voor iedereen toegankelijk zijn.

Aarzel dus niet en abonneer je snel via deze link op het kanaal voor de nieuwste afleveringen van De Online Pubquiz. Om de week komt op vrijdag om 16:00 uur de nieuwste aflevering online!

En vergeet ook niet om onze Instagram te volgen!

Blijft op de hoogte en volg ons instagram account!

De Pop-Up Pubquiz: Groot vermaak van korte duur.

Hiernaast hebben we nu ook de Pop-up Pubquiz. Een geheel nieuwe vorm van pubquizzen. Deze quiz is speciaal bedoeld voor festivals en levert groot vermaak van korte duur. Onder leiding van Rolf Beens worden mensen op een festival verrast door een plotse pubquiz. Met 6 vragen kunnen zij dan vervolgens een prijs winnen die door het festival is aangeleverd.

 

Op jouw evenement ook een Pop-Up Pubquiz organiseren, dat kan! Stuur ons een mail via info@deonlinepubquiz.nl.

lekker live quizen bij het Winter parade

Pop-Up Pubquiz Special: Weet jij het meest van Harry Potter?

Naast onze reguliere pubquizzen maken we ook specials rondom bepaalde onderwerpen en thema’s. Denk hierbij aan Game of Thrones, Carnaval, Friends, Internationale Vrouwendag en nog veel meer! Deze quizzen zijn wat korter van duur, zodat je er meerdere met je vrienden of familie kan spelen!

De Pop-Up Escaperoom: De nieuwste uitdaging

Hoewel nog in kinderschoenen gaat VideoBird dit jaar ook beginnen met de Pop-Up Escaperoom. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een escaperoom die ook snel tijdens de borrel kan worden gespeeld. In teams van 2-6 man moeten bezoekers van een festival als eerste proberen de combinatie van de kluis te kraken. Als het lukt krijgen zij als enige de prijs.

Ook dit event kan gemakkelijk boeken via info@deonlinepubquiz.nl

Lekker live met ons kwissen?

Sponsoren?

En we zijn nu nog op zoek naar sponsoren en samenwerkingen. We willen het liefst een biermerk of borrelmerk aan het format koppelen om samen met hen te groeien!

We gaan hierbij het merk per naam in de aflevering voor laten komen, of de producten gebruiken voor een prijzenpakket! Natuurlijk zijn we ook altijd op zoek naar cafés waar we de Online Pubquiz kunnen hosten.

Ben je geïnteresseerd in sponsoring of partnership van ons format met jouw merk of café?

En wil je graag vanaf het begin met ons meegroeien. Stuur ons dan een mailtje op het volgende adres: info@deonlinepubquiz.nl.

behind the scenes beelden

]