9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

ANIMATIEFILM

Breng een complexe boodschap eenvoudig over

Animaties zijn steeds populairder geworden, met name de uitleganimaties (explainer video’s) kom je zelf ook regelmatig tegen. Het is een ideale tool om op een leuke en aantrekkelijke manier een dienst uit te leggen. Het is dan ook niet zo gek dat 75% van de animaties die wij produceren voor bedrijven zijn.

DE VOORDELEN VAN EEN ANIMATIEVIDEO

  • Brengt complexe boodschappen eenvoudig over
  • Hebben een langere levensduur, mits de boodschap nog actueel is
  • Ideaal om je branding door te voeren voor herkenbaarheid

ANIMATIEFILM LATEN MAKEN DOOR VIDEOBIRD

Bij het produceren van een animatievideo komt in de voorbereiding er iets meer bij kijken dan een standaard reportage of aftermovie. We raden je dan ook aan om ons in een vroeg stadium erbij te betrekken. In de conceptfase kijken we samen met jou wat exact de boodschap is die verteld dient te worden.

We maken op basis hiervan een script die ‘voice-over’ proof is. Als dat staat, zullen wij een shotlist en eventueel een storyboard maken. Onze designer/animators maken een aantal ontwerpen om de stijl te visualiseren. We kiezen een geschikte stemacteur of -actrice uit en laten de tekst opnemen.

Als de stem binnen is, beginnen we met animeren en voegen erna ook de muziek en de sound design toe. Al deze onderdelen maken uiteindelijk jouw animatievideo.

Wij werken met verschillende animatoren, waardoor er ook genoeg keuze is in animatiestijlen. In ons artikel De ins en outs van Animaties gaan we nog iets dieper in op de verschillende stijlen van animaties.

WAT KOST EEN ANIMATIEFILM?

VideoBird hanteert scherpe prijzen voor al zijn video’s. Een animatievideo kan dan ook al gemaakt worden vanaf € 1.500,-.

Ben je een marketing- bureau of agency of verwacht je in de toekomst vaker gebruik te kunnen maken van videodiensten, waaronder animaties? Kijk dan eens naar ons InHouse abonnement.

Wil je een meer gedetailleerde kostenindicatie dan kan je ons altijd een e-mail sturen naar info@videobird.nl, bellen naar 020 21 01 303 of gebruik maken van ons contactformulier om direct een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen.

BEKIJK ONZE MEEST RECENTE ANIMATIEVIDEO’S