9:30 - 17:30 bereikbaar op 020 - 210 13 03

AANGEPASTE DIENSTEN

Wegens de COVID-19 maatregelen hebben wij onze werkzaamheden aangepast om op een verantwoordelijke en veilige manier jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Quarantaine Proof 

VideoBird blijft voor je klaar staan de komende periode. Alleen focussen wij op specifieke diensten waarmee we jullie zoveel mogelijk mee van dienst kunnen zijn. Tevens hebben wij onze tarieven hiervoor aangepast, om jullie extra te kunnen ondersteunen.

CAMJO OPNAMES

Voor o.a. reportages of video updates sturen wij een crew van één of twee personen naar locatie. Zij hebben de opname apparatuur bij zich om de gepaste afstand te bewaren zullen absoluut niet in contact komen met andere aanwezige personen.

LIVESTREAMING

Wij verzorgen diverse opties voor het live-streamen van je video, van één camera registratie (webinars, workshops, Q&A, tutorials) tot meer camera registratie (talkshow, online events).

STUDIO VERHUUR 

Wij hebben verschillende studio’s tot onze beschikking op ons kantoor, waardoor we erg flexibel en snel kunnen opereren tegen lage tarieven. U kunt al vanaf 2 uur onze studio’s huren inclusief de benodigde apparatuur en operator(s).

MONTAGE

We hebben meerdere editors beschikbaar die snel en volledig een montage van een video kunnen uitvoeren. Edits met spoed om de actualiteit te bewaken zijn hiervan geen uitzondering. Ook kunnen wij jouw video compleet maken door het toevoegen van jouw branding en ondertiteling.

ANIMATIE EN DESIGN

Als filmopnames geen optie zijn of je wilt op een duidelijke en visuele manier je boodschap overbrengen dan schakelen we graag onze animatoren in. Ook hier kijken we graag met je mee hoe we zo kostenefficiënt mogelijk je animatie of design kunnen produceren.

CONCEPT

Wij geven graag advies naar alle mogelijkheden die er zijn onder deze omstandigheden. Ook voor formats, concepten en series kan je ons inschakelen om op een verantwoordelijke manier content te blijven maken voor je collega’s, leden en fans.

Wil je meer informatie over deze diensten?

Neem gerust contact met ons op via de telefoon of webcam. Ook wij worden hier steeds handiger in.

info@videobird.nl
020 – 210 13 03